2777
2789

ما نزدیک دوماهه نامزد کردیم ویکسال باهم دوست بودیم ایشون خواهرنداره ویک برادر۶ساله ویک برادربزرگتر ازخودش داره که اونم زن داره بعد زن اون ادم ساکتیه و پرحرف نیست ولی مادرشوهرم ادم پرحرفیه منم متوسطم یعنی اداب معاشرت خیلی خوبی دارم و باهمه اینا وفامیلاشون بالبخند ومهربونی تابحال معاشرت داشتم وخب طبیعی که اولشه وخجالت میکشم اما نامزدم دوست داره من سریع باهمه فامیلا یعنی خالهو و داییو خاله مادرشو اینا ارتباط بگیرم و صمیمی باشم باهمشون وزنگ زده به خواهرم که اره بهش نگو من ایناروبهت گفتم ولی بهش یاد بده که ساکت نباشه بااینا صمیمی شه بگه بخنده وفلان ولی من عقیدم اینه که بافامیل خانواده همسر یه حدومرزی داشته باشم که احتراما حفظ شه اخرین بارخونه مادربزرگش بودیم که من تنهانشسته بودم و خالهاشو و فامیلاش درحال پذیرایی بودن چون چهل پدربزرگش بود رفت چسبید بهشون که چرااین تنهانشسته ببرینش به کاربگیرینش باهاش حرف بزنینینو فلان بنظرتون الان اونا فکرنمیکنن من بهش اینارویادادم؟یااینکه این خیلی روبرادرکوچیکش حساسه به خواهرم گفته بهش بگو میاد خونمون یکم بااون ارتباط بگیره بازی کنه بامادرم بیشتر حرف بزنه انگار چون خواهرنداره میخواد من بشم دختر مادرش بنظرتون حق باکیه؟ومن باید چیکارکنم

یامثلادقت میکنه که کی کارکرده کی سفره جمع کرده یانه بعد مثلا میگه توام یه کمکی کن فلان ومن لجم میگیره چون من خودم اینارو اگه نگه انجام میدم یااینکه به مادرش یادداده که بیاد به من یچیزایی و یاد بدع بنظرتون کارش زشت نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یامثلادقت میکنه که کی کارکرده کی سفره جمع کرده یانه بعد مثلا میگه توام یه کمکی کن فلان ومن لجم میگیر ...

تو هم همینکار رو باهاش بکن

و درضمن بگو منو چی فرض میکنی میخوای به من آداب این کارا رو یاد بدی

ظاهرا خونواده خوبین .‌شما باهاشون خوب گرم نگرفتی این حس و بهشون دادی که تو جمع شون احساس غریبه گی میکنی . اوایل البته عادیه.  ولی کم کم باهاشون بیستر صحبت کن یه کم بگو بخند کن . خودت و جا کن .‌مادرشوهرت دختر نداره نشون بده تا حدی جای دختر نداشته ش و داری پر میکنی . جذبت میسن انشالله