2777
2789
عنوان

عروسیمو مختلط کردم الان میترسم که بد بشه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 154 پست

تجربه عروسی مختلط دارم 

نصفشون روسری سرشون بود و نشسته بودن سرجاشون حتی خاله های عروس(تازه خیلی معتقدم نبودن) نصفشونم لباسای معمولی یه تعداد انگشت شماری هم لباسای واقعا زننده

از نظر من جالب نشد یه عروسی دیگه گرفتن

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

کسی که مذهبیه جلو دوربین روسری سر میکنه پس فرقی به حالت نمی‌کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مختلط خیلی خوبههمه کنار خانواده خودشون میشنن باهمچی چیه تو اینجا نشستی شوهرت یه جا دیگ

اره در کل بهتره به نظر منم.... ولی ایشون فیلمش بد میشه چون کسی نمیرقصه دیگه و آرایشگاه نمیره ....خانواده با خانواده فرق داره

الان دیگه همه مختلط میگیرن دیگ

کسی مختلط میگیره که فامیلاشون  اهل حجاب و مقید نباشن   در غیر اینصورت همه یا یه عده زیادی  میشینن دور هم  یه عده کم اون وسط همش     کلا عروسی یکدست نیست 

چه قشنگ خوش بحالتون😍😍🥰

بله عروسی ما کوردا عالیه بخدا اینجا شنیدم عروسب جدا میگیرن ما عروسی جدا نداریم همه دست همو میگیرن میرقصن فارسی کوردی رقص دونفره عروس داماد رقص کیک همخپه ارایش کرده ولبا س گران میپوشن 

کسی مختلط میگیره که فامیلاشون اهل حجاب و مقید نباشن در غیر اینصورت همه یا یه عده زیادی میشینن دو ...

عزیزم ما مختلط هم میگیریم ولی بیشتر خانمایی که یکم مقیدن و البته بیشتر هم سنشون بالاست روسری دارن وگرنه بقیه همه مو لخت و آرایش کرده و مرتب میان

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
اره در کل بهتره به نظر منم.... ولی ایشون فیلمش بد میشه چون کسی نمیرقصه دیگه و آرایشگاه نمیره ....خان ...

اره مثلا خودم دوش داشتم مختلط باشه ولی خانوادم مذهبی هستن براهمین مختلط نگرفتم

عوضش آخرشب فامیلای درجه یک اومدن سمت خانوما مختلط شدیم و رقصیدیم

کل عروسی یه  طرف اون تایم قاطی بودن یه طرف دیگ

خیلی خوش گذشت

نمردیم و معنی کلاس رو هم فهمیدیم 

مو باز بودن نشونه کلاسه؟! 

بیخیال عزیزم عروسیتو جوری بگیر که خودتو خوش حال میکنه به بقیه هم توجه نکن هر کی هر جور میخواد بپوشه چه فرقی داره؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
2810