2777
2789
عنوان

شما تو پریودی چندبار میرین حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
من رفتم الانم میخوام روغن سیاهدونه بمالم

عزیزم اقدام کردی برای بارداری شنیدم سیاه دونه با عسلم خوبه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

عزیزم اقدام کردی برای بارداری شنیدم سیاه دونه با عسلم خوبه

خوب نیست عالیه دوماه بخور اصلا معجزه میکنه برات ورزشو وزن کم کردن که خوده سلامتیه من نتیجشو دیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نیست عالیه دوماه بخور اصلا معجزه میکنه برات ورزشو وزن کم کردن که خوده سلامتیه من نتیجشو دیدم

من الان میخوام این ماه سفت و سخت بچسبم ب اقدامم 

میشه بپرسم طرز مصرفش چ جوریه 

و اینکع من وزنم ۵۸ و قدمم ۱۶۲ نرمالم 

برا بارداری استفادع کرده بودین؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من الان میخوام این ماه سفت و سخت بچسبم ب اقدامم میشه بپرسم طرز مصرفش چ جوریه و اینکع من وزنم ۵۸ و قد ...

نه عزیزم من مجردم ولی دوستم برای بارداریش خورد نتیجه گرفت به منم گفت بخور چون من پنج ماه یبار پریود نمیشدم هربار باید میرفتم دکتر امپول میزدم تا باز شم دوماه هرروز ناشتا سیاهدونه نیمکوبو با عسل سه واحد عسل یه واحد مثلا یه قاشق سیاهدونه نیمکوبو قاطی کردم ریختم تو شیشه هرروز ناشتا خوردم روغنشم هرشب میمالیدم به زیر شکمم دوره نافم داخله نافم ورزشم کردم شکممو تخت کردم خداروشکر نتیجه گرفتم فقط اگه مطمعنی حامله ای دیگه نخور چون قاعده اوره

نه عزیزم من مجردم ولی دوستم برای بارداریش خورد نتیجه گرفت به منم گفت بخور چون من پنج ماه یبار پریود ...

مقدارش زیاد نیس؟؟؟ 

همشو ی مرتبه خوردی؟؟ 

بعدش قورت دادی یا جوییدی

مقدارش زیاد نیس؟؟؟ همشو ی مرتبه خوردی؟؟ بعدش قورت دادی یا جوییدی

روزی یه قاشق مربا خوری بخور اون مقدار واسه یه ماهه یهو درست کن هرروز خسته میشی بخوای درست کنی اگه نیمکوب باشه نجوییده ام میتونی با اب قورت بدی فرقی نداره هرجورراحتی 

روزی یه قاشق مربا خوری بخور اون مقدار واسه یه ماهه یهو درست کن هرروز خسته میشی بخوای درست کنی اگه نی ...

اخه میگن نجویی یا نکوبی اثری ندارع