2777
2789
عنوان

جهیزیمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 74 پست
چه عجیب.من تا حالا نشنیده بودم سرویس چوب با داماد هست

سرویس چوب

وسایل بزرگ  لباسشویی یخچال تی وی ظرفشویی و کنسول جاکفشی فرش اینا همش با دوماده حتی پرده ی خونه

کمد خونه و

هرچی ک گرونه

دخترفقس قاشق چنگال و وسایلای اشپزخونه باید ببره

حتی دوماد خانوادش وظیفشونه مقداری تشک و بالش و پتو هم براشون بخرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرویس چوبوسایل بزرگ لباسشویی یخچال تی وی ظرفشویی و کنسول جاکفشی فرش اینا همش با دوماده حتی پرده ی خ ...

ولی ما اصلا این رسوم رو نداریم

ما فقط تلویزیون و یک فرش با داماده

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
ولی ما اصلا این رسوم رو نداریمما فقط تلویزیون و یک فرش با داماده

مال ما اینجوریه  مثلا اگ بابای عروس خیلی پولدار هم باشه فرقی نداره اگ کسی اینارو بخره تا عمر داره مسخرش میکنن و یا میگن دختره مشکل داشته فقط خاستن بدنش بره حتی وسیله کامل خریدن!!

البته من درکل با رسم پبش نرفتم‌ شوهرم پول نداشت دیگ وسایلی ک پای شوهرمه رو با پول خودم خریدم ولی خب خانوادم فکذ میکنن شوهرم خریده.

مال ما اینجوریه مثلا اگ بابای عروس خیلی پولدار هم باشه فرقی نداره اگ کسی اینارو بخره تا عمر داره مس ...

از نظر من زندگی رو باید با تلاش هم به دست آورد

خیلی از خانواده ها کمک نمیکنن و این عروس و داماد هستن که توی سختی و مشقت بعد ازدواج میفتن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
مبارکه خوشبخت باشی،مادرشوهرت انتظار جهزیه خوب داره بره هر چی میپسنده واسه خودش بخرهاون خونه مال شماس ...

جهیزیه منو چ فامیل خودم چ فامیل همسر فقط از تو گوشی فیلم اینستا دیدن و اصلا رسم بیاین بیاین ببینید این لباسه این لباس زیرشونه این شورتشونه ای یخچاله نداشتیم😂عید امسال عرپسیمون بود ولی خب بعداز من دخترایی ک عروسی کردن همشون این رسما داشتن انقد خندم میگرفت دعوت میکردن میرفتیم قاشق چنگال و‌لباس زیراشوم نشون میدادن 😵‍💫

عزیزم من متوجه نمیشم چطوری شما 26سالته و 30ساله که ازدواج کردی؟

اون سی سال رو برای مثال عرض کردم

خونه ننم هم جارو برقی استفاده نمیکردم و برای کثرت عرض کردم

شما که خانم هپبورن هستی باید این اصطلاحات رو برای جذاب شدن متن بدونی که 🤭🥲🫠

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اون سی سال رو برای مثال عرض کردمخونه ننم هم جارو برقی استفاده نمیکردم و برای کثرت عرض کردمشما که خان ...

نه من خانم هپبورن نیستم و خیلی دنبال جذاب شدن متن هم نیستم وترجیحم اینه با کلمات ساده فقط منظورم رو برسونم تا اینکه بخوام کلمه های قلمبه سلمبه استفاده کنم...موفق و خوشبخت باشین

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
نه من خانم هپبورن نیستم و خیلی دنبال جذاب شدن متن هم نیستم وترجیحم اینه با کلمات ساده فقط منظورم رو ...

باش ممنو

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

جهیزیه منو چ فامیل خودم چ فامیل همسر فقط از تو گوشی فیلم اینستا دیدن و اصلا رسم بیاین بیاین ببینید ا ...

والا از شرت عروس به بقیه چه؟؟

در حالت عادی عروس شورتش رو بیاره نشون بده میگن بی حیاست ولی موقع جهاز دیدن عیبی نداره

خدارو شکر این رسمهای مسخره رو نداریم

2810