2777
2789
عنوان

جهیزیمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ خبره ۴ تا دست قابلمه؟؟؟ بعد دوباره تابه جدا 

ی دست استیل بخر یه دست چدن . روحی و تفلون نخر بدرد نمیخوره اخه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
طی داشتم و جارو بلندیه فرش مهمون هم دارم و هروقت خواستن بیان فرش مهمون پهن میکنمآبمیوه گیری و چرخ گو ...

اره واقعا ابمیوه گیر و گوشت چرخ اضافس

مامانم ۳۰‌ساله بدون اینا زندگی کرده مشکلی هم نداره😅

طی داشتم و جارو بلندیه فرش مهمون هم دارم و هروقت خواستن بیان فرش مهمون پهن میکنمآبمیوه گیری و چرخ گو ...

کجا بیست لیتر آب هویج و میدن 500؟؟؟؟؟؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

تا الان ک عالیه 

مبارکت باشه دست پدرومادرت درد نکنه 

جهازو برا خودت میبری ن جاری و مادرشوهر اصلاا برات مهم نباشه اعتماد ب نفستو ببر بالا بگو خودم گفتم جیزای ضروری رو بخرن چیز اضافی نمیخوام ک گیر جادادانشون باشم تو خونه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

چی بگم دوست عزیز کلا نظرات باهم متفاوته ادم میمونه کدوم درست کدوم غلطه

موفق باشین🌷

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
بعدم وقتی خونه نخریدهلوستر و ناهار خوری برا چیتهکی حوصله داره هر سال این همه بار جا ب جا کنهبزار انش ...

نه عزیزم خونه خریدیم , درستع کوچیکه ولی برای ما کافیع ,60 متره

وای عزیزم همه چی خریدی که

دیگه چی مونده که نخریدی؟ 

خواهشا پدر و مادر ها رو به خاطر جهیزیه به میخ نکشین

خدایی همه چی برات خریدن

با افتخار سرت رو بگیر بالا

به هیچ کسی مربوط نیست شما تو جهیزیه چی داری چی نداری

2810