2777
2789

من دلم میخواد حمایتم کنه نسبت بهم حس مسئولیت داشته باشه پشتیبانم باشه واقعا نمیتونم با پسری ک درامدش کمتر از خودم باشه یا نتونه از پس هزینه های زندگی بیرون بیاد ازدواج کنم ایا این جرمه؟ 

چرا این حرفو ب هرکی میزنم انگ خود فروشی و کوفت و زهر مار میزنه بهم 

بخدا زمونه برعکس شده از زمین میباره اسمون 😐

هر جور عشقت میکشه رفتار کن و انتخاب کن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بنظر من 

وظیفه مرد تامین خرج زندگیه مثلا خوراک خرج و اینا بچه 

گاهی وسایل خونه ب زن هم میشه پول داد و هزنیه کرد اماا اما بنظرم با نصف شه مثلا نصف خود زن نصف مرد

کلا میگم چون تو این خرج و گرونی واقعا یکم همدیگه رو درک کنیم و کنار بیایم بد نیست 

اما این نظر منه تو هرجور میخای زندگی کن

ببین قشنگم ذات مرد حمایت کردنه و ذات زن حمایت دیدن ولی این برا بعد رسمی شدن همه چی میره سمت پول گرفتن و .... 

چون تو دوران دوستی ببخشید اینجوری میگم عرف نیس که رابطه ای باشه تو کشور ما و تو این دوران با گل و هدیه وو.. یه مرد میتونه حمایت کنه که زنان هم باید بخاطر استقلال و اعتماد بنفسشون هرچند کوچیک هدیه بدن به معشوقشون ولی بعد ازدواج پول گرفتن از همسر یه جورایی تبدیل به وظیفش میشه و اینکه خود مردام اکثرا دوس دارن تو زندگی مشترک حامی همسرشون باشن

و اینکه خانوم گل شما فرمودین پزشک هستین 

و این دور از شخصیت یه پزشکه که بخاد خرجیشو دوس پسرش بده پس حقوق خودتون کفاف نمیده 

ولی بنظرم مردی ک تو دوران دوستی کادو نگیره برا پارتنرش خسیس هستش

2810