2777
2789
عنوان

چالش لاغری تا پایان اسفند ماه 🥰😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 96 پست
خیلی کالری نخوردی؟سوسیس تو رژیم مجازه؟

من رژیم کم کربوهیدرات گرفتم مجازه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است

چلو کباب که هیچی ، یدونه کوبیده بدون برنج و نون و گوجه 400 تاس.لطفاً بدون اطلاع قبلی نظر ندیم🙏🏻❤️

خودت داری میگی ۱۰۰ تاس کاریش  خرما ام دونه ایی ۱۰۰ تا که چهارتا خوردی میشه چهار صد دیگ :/

کاربری دست دو نفره 🦦😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت داری میگی ۱۰۰ تاس کاریش خرما ام دونه ایی ۱۰۰ تا که چهارتا خوردی میشه چهار صد دیگ :/

چی میگی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4 تا خرما میشه 10۰ کالری .من رژیم کالری شمار دارم و مجاز به مصرف 170۰ و خرده کالری در روزم و کالری مصرفیم از صبح 214 تا بوده .

هر خر ما هم ۲۵ کالری داره!!!!!!!

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

چی میگی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟4 تا خرما میشه 10۰ کالری .من رژیم کالری شمار دارم و مجاز به مصرف 170۰ و خرد ...

بیا منو بزن بابا حالا اشتباه فهمیدم چه طرز برخورده ناموسن :///

کاربری دست دو نفره 🦦😐

من رژیم کم کربوهیدرات گرفتم مجازه

وای من مامانم هرر روز برنج میذاره 

هروقت میگم برنج نه میگه چی بذارم راستم میگه بنده خدا پدر بی مسئولیتم بااینکه پول داره اماااا یدونه مرغ میخره پرت میکنه جلومون تااخر ماه 

چجوری غذای خوب بخورم همشش برنجه🫠

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بیا منو بزن بابا حالا اشتباه فهمیدم چه طرز برخورده ناموسن :///

عزیزم آدم توضیح میده نمیپذیری خب .

با اصرار میخوای بگی نه زیاد خوردی چلو کباب رو داری با خرما یکی می‌کنی 

من از دیروز کالری شماری شروع کردم،البته ۳ هفته که غذامو کم کردم ولی دیگه از دیروز مانکن نصب کردم و ه ...

ایوووول😍🥰🌹

موفق باشید😍😍😍😍

😐😐😐😐😐😐 دو ساعت رو تردمیل بدویی تازه کالریه اونو حذفش کردی

مى دونم 

خب نمى خوام حذف كنم 

در روز اجازه دارم هزار و خرده اى كالرى  بگيرم

خودم حواسم هست 

ولى در كل چاق نيستم شايد در حد سه چهار كيلو اضافه وزن داشته باشم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
رژیمت چجوریه وزنت تقریبا هم وزن منه چقدر کالری میخوری؟میان وعده چیا میخوری؟

کالری شماری از ۸ساعت بعدم چیزی نمیخورم  

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

اتفاقا منم چند وقتیه رژیمم بعد چند روز ول کرده بودم الان گشنه ام بود میخواستم برم هله هوله بخورم که تاپیکت رو دیدم منصرف شدم . منم هستم قد ۱۵۸ وزنم ۶۹ اینا

شروع رژیم .۱۶ آبان  .  وزن در ۱۶ آذر ۶۶ کیلو . من می توانم