2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو عزت نفس خودت کار کن

برای خودت تعیین حد و مرز کن

تاپیک های من رو هم اگه دنبال کنی میتونه کمکت کنه

حتما بخون

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

تنها چیزی ک برام مهم نیست نبوده و نخواهد  بود حرف مردم  اگه بخوای نظر دیگران برات مهم باشه روزی صدبار باید بمیری و زنده شی  زندگی تو بکن راحت 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

تنها چیزی ک برام مهم نیست نبوده و نخواهد بود حرف مردم اگه بخوای نظر دیگران برات مهم باشه روزی صدبا ...

خوشبحالت خیلی راحتی

اگه یکی بهم یه حرفی بزنه بهم میریزم

امروز یکی تو خیابون گفت خانم چادری رو نگاه بینیش عملیه بعدم خندید

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت خیلی راحتیاگه یکی بهم یه حرفی بزنه بهم میریزمامروز یکی تو خیابون گفت خانم چادری رو نگاه بین ...

خب با توجه به تعریفی که داشتی این خانم شخصیت خودش رو زیر سوال برده

نه شما رو

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

خوشبحالت خیلی راحتیاگه یکی بهم یه حرفی بزنه بهم میریزمامروز یکی تو خیابون گفت خانم چادری رو نگاه بین ...

این بده خودت اذیت میشی این کم کم روت تأثیر  میذاره  و با کوچک ترین حرفی حالت بد میشه  حرف ک باد هواست بزار هرکی هرچی میگه بگه  چون مفت همه میزنن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

رو عزت نفس خودت کار کنبرای خودت تعیین حد و مرز کنتاپیک های من رو هم اگه دنبال کنی میتونه کمکت کنهحتم ...

مرسی گلم حتما این کارو میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این بده خودت اذیت میشی این کم کم روت تأثیر میذاره و با کوچک ترین حرفی حالت بد میشه حرف ک باد هواس ...

اره واقعا حقیقت محضه 

بعضیا خیلی فضولن تو هر چی دخالت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب با توجه به تعریفی که داشتی این خانم شخصیت خودش رو زیر سوال بردهنه شما رو

اره واقعا همین طوره

اخه بعضیا خیلی فضولن 

اصلا با خودشون نمیگن زندگی دیگران چه ربطی ب من داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلیم عالی

روی اعتماد بنفست کار کن، کتاب بخون، ورزش کن، به خودت برس، به پوستت برس، همین چیزای کوچیک و به ظاهر بی اهمیت باعث میشه اعتماد بنفسمون بره بالا، همیشه و همه حا از خودت تعریف کن! 

کارایی مهمی ک کردی و میکنی رو حتما بگو روی اعتماد بنفست خیلی تاثیر داره، ی هنری رو شروع کن. 

روی اخلاقت ث فن بیانت کار کن! اعتماد بنفست بره بالا اونوقت حرف بقیه به تخمت هست خواهرم. 😁

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
روی اعتماد بنفست کار کن، کتاب بخون، ورزش کن، به خودت برس، به پوستت برس، همین چیزای کوچیک و به ظاهر ب ...

مرسی گلم ک راهنمایی کردی

ب خودم خیلی خیلی میرسم 

فقط تنها مشکل من اینه ک ب حرف دیگران زیاد اهمیت میدم

کتابم خیلی خوندم ولی واسه چند ساعت موثره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810