2777
2789
عنوان

ی چیز واقعی بگم از مردا خیلی بدم میاد همشون شهوتی ان چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرمن که همه مردا شهوتی ان الان یک پسرمجردنیست که رابطه نداشته باشه به یکیم بگی یک پسرپاک میخوام می ...

همینجوری همه رو الکی جمع نبند، همینطور رو هوا بگی همه دخترا یا همه پسرا قبل از ازدواج با کس دیگه ای رابطه داشتن

همینجوری همه رو الکی جمع نبند، همینطور رو هوا بگی همه دخترا یا همه پسرا قبل از ازدواج با کس دیگه ای ...

جمع نبستم ولی الان بیشترپسراقبل ازدواج رابطه داشتن توهمین نی نی سایت کم نبوده خانمایی که گفتن شوهرشون قبل ازدواج رابطه داشته تودوستامم دیدم حتی بعضی خاستگارایی که برام میان یکجوری صحبت میکنن قشنگ معلومه رابطه داشتن منکه کمترکسی رودیدم پاک باشه خودم یکمدت ارایشگاه میرفتم دختراباپسرای مجرد رابطه داشتن بااینکه اصلاقصدشون ازدواجم نبود

جمع نبستم ولی الان بیشترپسراقبل ازدواج رابطه داشتن توهمین نی نی سایت کم نبوده خانمایی که گفتن شوهرشو ...

ببخشید.اجازه هست منم راجع به پست شما یه نظر بدم؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/1992374

ببخشید.اجازه هست منم راجع به پست شما یه نظر بدم؟

بله ولی من فقط چیزی رودیدم گفتم یکی ازهمکلاسیام ازهمه لحاظ عالی بودوقتی ازدواج کردهمه میگفتن این حیف شداصلاشوهرش بدردنمیخورد بعدهمون شوهره بهش خیانت کردوجداشدن

بله ولی من فقط چیزی رودیدم گفتم یکی ازهمکلاسیام ازهمه لحاظ عالی بودوقتی ازدواج کردهمه میگفتن این حیف ...

ممنونم.ببینید من الان کاری به درست یا غلط بودن قضیه ندارم.ولی شما اول فرمودید اکثر اقایون قبل از ازدواج رابطه داشتن .بعدش گفتید توی اون ارایشگاه میگفتن دخترا و پسرای مجرد  بدون اینکه قصد ازدواج داشته باشن رابطه دارن . پس در اینصورت نتیجه میگیریم که پسرا به تنهایی کاری نمیکنن و دخترها هم  شریکشون هستن .این یه مقوله دو طرفه هستش.نباید فقط به آقایون نسبتش بدیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1992374

2810