2777
2789
عنوان

قرار بود با ازدواج فقط کلفت خونه بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اوایل خیلی زندگیم عاشقانه بود الان مثل تو شدمچون شوهرم خیانتکاره منم بخاطر اینکه کسی پشتم نیست نم ...

منم خیانتکرد ک اینطوری شدم قبلش خیلی همه چیم خوب بود منظورم احساساتمه 

احساس میکنم حس زنونمو از دست دادم هیچ کس درکم نمیکنه فک میکنند بیش از حد بزرگش میکنم 

منم خیانتکرد ک اینطوری شدم قبلش خیلی همه چیم خوب بود منظورم احساساتمه احساس میکنم حس زنونمو از دست د ...

دقیقا پدرمادرم میگن مشکل از توئه اون مرده زیاد بهش گیر نده به گوشیش دست نزن ،حرف گوش کن باش و..😡😡😡

و واقعا از پدر مادرم متنفر شدم همیشه خودشون بهم زنگ میزنن چند ماه به چند ماه خونشون میرم ،فقط میخام مسقلم شم و طلاق بگیرم

INFP(رویا پرداز)ScPD
زندگی همینه دیگهپُر از مسؤلیت و دردسر و تعهدخونه هر مردی بری همینه زندگی سختی آسونی داره ؛ طبیعیه مج ...

ببخشید من مجردم ولی اینجوری نیست🙄

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

چند روز پیش با دختر چهار ساله ام داشتیم فیلم عروسیمونو میدیدیم طفلک  همه اش می گفت عروس چقدر خوشگله با اینکه آرایش زیادی نداشتم پوست صاف ،صورت تپلی ،شوهر بد واقعا آدمو چقدر زود پیر میکنه آدم از کل دنیا زده میشه تازه فکر میکنن تو ناز ونعمتیم لعنتی

ببخشید من مجردم ولی اینجوری نیست🙄

یعنی فقط میخوری میخوابی خخ  

لابد سن ات کمه 

بزرگتر بشی کارهای خونه باید کمک کنی آشپزی ؛ ظرف شستن ؛ نظافتو شستشو ؛ سر کار بری و....

همه کاراتو که دیگران نمیتونن انجام بدن 

به هر حال اندازه خودت باید مسئولیت تن بگیری و مادرت کمک کنی

یعنی فقط میخوری میخوابی خخ لابد سن ات کمه بزرگتر بشی کارهای خونه باید کمک کنی آشپزی ؛ ظرف شستن ؛ نظ ...

خیلی سنم کمه😐 ۴۰ سالمه مستقلم. خدمتکار دارم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه