2777
2789

🧝🏻‍♀🧚🏻

مسئولِ رفتاری ک باهات میشه؛ خودتی

درواقع، هر رفتاری ک داری در دنیای بیرونی میبینی، انعکاس رفتاریه که با خودت کردی😊

وقتی آدما نشون میدن که براشون مهم نیستی چون خودت اون اهمیت و ارزش رو برای خودت در درونت نداری و این انرژی رو دریافت میکنی👈👉

جهانِ بیرون فقط یک آیینه است🪞

خودت رو دوست داشته باش ، خودتو بغل بگیر و به کودک درونت عشق بده ...تو لایقشی🫂

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد این جملات و خوندم که باعث شد بحران هویت بگیرم.

از چ نظر؟

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

خداروشکر جز احترام چیزی ندیدم از اطرافیانم

💚

قانون جذب هم همین حرفارو میزددرکل مشکل و از ریشه حل نمیکنه

شما مشکلت از ریشه رو باید با کمک روانشناس حل کنی

در رابطه با موضوع تاپیک موافقید بیشتر باهم صحبت کنیم؟و براتون باز ترش کنم؟

شما مشکلت از ریشه رو باید با کمک روانشناس حل کنی

بله

روانشناس باید کمک کنه ادما خودشو پیدا کنن،ولی این جملات تاثیر خاصی نداره و حتی ممکنه به روان ادم اسیب بزنه

شاید برای من اینطور بوده

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
بلهروانشناس باید کمک کنه ادما خودشو پیدا کنن،ولی این جملات تاثیر خاصی نداره و حتی ممکنه به روان ادم ...

چرا باید به روانت آسیب بزنه؟

اینکه دلیل بی احترامی کردن آدم ها خودمم؟

خب این قضیه باید تو رو تو فکر ببره

که من باید اینقدر شخصیت خودم رو ارتقا بدم که کسی اجازه بی احترامی به من رو نده

اینقدر شخصیت خودم رو بالا ببرم که باز هم اگه کسی بی احترامی کرد من به خودم نگیرم

اونقدر شخصیت خودم رو بالا ببرم که با هرکسی نگردم

با هرچیزی سازش نکنم

اونقدر عاشق خودم بشم که رفتار آدم ها تاثیری تو روحیه من نذاره

تو همه آدم ها رو نمیتونی تغیر بدی

اما زاویه دید خودت رو میتونی تغیر بدی💚