2777
2789
مطمئنید این فشار چشم هست؟ شاید خستگی عصب باشه. اخه فشار چ‌شم موذیتر از این حرفاست. اصلا فشارتون چنده ...

نمیدونم تقریبا ۷ هشت سال پیش رفتم عکس و ام ارآی و نوار یا ی چیز مثل این آزمایش خون  بعد دکتر خودش تعجب کرد گفت فشار چشمت  بالاس و قطره داد  چهار سال پیشم رفتم دکتر فقط معاینه کرد بهش نگفتم فشار چشمم بالاس خودش برام پروپرانول نوشت گفت فشار چشمت  بالاس بعد دو هفته خوردن کامل چشمم خوب شد اما بعد چند ماه ناتوان شدم مثلا پله پل هوایی رو نمیتونستم برم بالا بعد متوجه شدم از عوارض مصرف طولانی مدت پروپرانوله قطعش کردم بعد چند روز اون ضعف خوب شد اما بازم درد چشم شروع شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن مصرف دائم قطره خوب نیست آب مروارید یا آب سیاه میاره منم قطعش کردم

نه بابا جلو اب سیاه رو میگیره نه اینکه ایجاد کنه. من سیزده ساله میزنم مشکلی نداره فقط فشار چشممو نمیتونه پایین بیاره. آب مروارید هم فقط به سن مربوطه. 

مادرتون قرصم میخوره؟

نه هیچی

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

چه قرصی شما مبخورید؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.