2777
2789
استازولامید.

بزن نت این قرص فقط برای کوتاه مدت تاثیر داره بعد تاثیرش کم میشه قطع ناگهانیش هم عوارض داره    دکتر به من پروپرانول داد خیلی خوب بود فقط بعد چند ماه خیلی ناتوان شدم از پله نمیتونستم بالا برم کم می‌آوردم چک کردم از عوارض پروپرانول بود قطعش کردم و الان انگار دوتا لوله فرو کردن تو چشمام با درد میبینم    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد عمل اینطوری شد؟ فشار چشمش چنده؟ به عصب زده؟

دقیق نمیدونم چنده فقط میدونم همیشه میگه دکتر گفته بالاست آره بعد عمل ایطوری شد

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
خوب به عصبشون نزده، نباید عمل کنه؟

نه دکتر گفته نیازی نیس فقط هر سری قطره هی میده بهش

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
حس خاصی داشت پشم شما که مراجعه کردین به دکتر؟خواهرم همش میگه حس میکنم چشمم انگار تحت فشاره پف زیر چش ...

دیدن با درد  بدون اینکه چشمت ضعیف باشه یا دیدن بادرد حتی با عینک مناسب  بعضی وقتا حساسیت به نور مثلا نور ظهر مخصوصا پاییز موقع ظهر که به آسمون آفتابی نگاه کنی یا نور لامپ شبها تو تاریکی چشم ارومتره یا ی روز برفی که همه جا سفیده      اکثر کسایی که فشار چشم دارن فشار خون دارن یا گاهی فشارخون بالا میره بهترین کار نخوردن چیزاییه که فشار خون رو بالا میبره   اما پف زیر چشم میتونه دلیلش کلیه یا کبد باشه  

الان شما قطره میریزید؟ فشار به عصبتون زده؟

همون موقع یک سالی قطره ریختم الان نه هر وقت خیلی اذیت میشم بازم چند روزی پروپرانول میخورم این درد سالهاست باهامه تقریبا عادت کردم   بچه بودم هرچی دکتر میرفتم میگفتن دروغ میگی چون عینک دوست داری این دروغا رو سر هم میکنی تازه چند سال پیش دکتر عکس وآزمایش و....گفت فشار چشمت بالاس یادم نیست چند بود   الان پسرم یواش یواش داره میگه چشمش اذیته  

احتمالا چند روز دیگه میخوام ببرمش دکتر خودم دیگه نمیتونم حتی با عینک کتاب بخونم خیلی زود چشمم درد م ...

مطمئنید این فشار چشم هست؟ شاید خستگی عصب باشه. اخه فشار چ‌شم موذیتر از این حرفاست. اصلا فشارتون چنده؟ 

2810