2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 74 پست
بی محلی که میکنم. اما جراتش رو نداره بیاد سمتم. به دو دلیل: چون بیاد میدونه چه برخوردی باهاش میکنم. ...

بهرحال کارش درست نبوده که بخواد اول نخ بده بعد خودشو بکشه کنار اگه روح و روانتو دوس داری از این مدل ادما فرار کن 

بهرحال کارش درست نبوده که بخواد اول نخ بده بعد خودشو بکشه کنار اگه روح و روانتو دوس داری از این مدل ...

من خیلی آدم منطقی هستم ها. ولی ایندفعه این قلبم نمیذاره. 

با خودم میگم ایندفعه حالش رو میگیرم. ولی وقتی میبینمش کلا مظلوم میشم🥲🥺😂😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا اونو مثل یه فرشته میبینم و حضورش رو توی زندگیم برکت میدونم. هنوزم عاشقشم و ولی فقط با گریه ...

نمیدونم چی بگم فقط میدونم عشق باعث عذاب نیست بلکه باعث شادابی و طراوت و زنده شدنه دل هستش، نه اینکه برعکس باعث فسرده حالی و پریشونی بشه اگر اینطور بود بدونید عشق نیست یا یکطرفه است یا اشتباهه از ریشه، اگر نظرمو بخوام بگم اینه که یکبار دیگه این بار جدی تر صحبت کنید اگر قبول کرد و راضی بودن که خداروشکر اگر رد کرد برای همیشه از ذهن و قلبت بندازش بیرون و امید واهی نداشته باش و برای خودت نقشه های الکی نریز که ماه بعد برم صحبت کنم فلان کنم اینا خودش باعث میشه ذهنت هر روز وابسته تر از دیروز بشه و ضربه ای که دیدی سرش باز شه

تکلیف خودت رو مشخص کن یکبار برای همیشه 

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

نمیدونم چی بگم فقط میدونم عشق باعث عذاب نیست بلکه باعث شادابی و طراوت و زنده شدنه دل هستش، نه اینکه ...

آخرش به من گفت الان دخترا جدب ماشین آدم میشن. 

خب منم میخوام یکم بگذره پیشرفتم رو ببینه بعد 

نمیدونم چی بگم فقط میدونم عشق باعث عذاب نیست بلکه باعث شادابی و طراوت و زنده شدنه دل هستش، نه اینکه ...

تکلیف اگه دست من بود، یه گونی برمی‌داشتم و میرفتم پیداش میکردم مینداختم تو گونی میاوردم نگهش میداشتم. میگفتم به دنیای جدید خوش اومدید😂 ولی باید یکم بگذره. 

آخرش به من گفت الان دخترا جدب ماشین آدم میشن. خب منم میخوام یکم بگذره پیشرفتم رو ببینه بعد

این آدم مناسب شما نیست،جذب ماشین میشن یعنی چی ، علاقه ای که نداره هیچ بلوغ فکری هم نداره شایدم معیار و‌ملاکش صرفا پول و مادیاته 

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

من خیلی آدم منطقی هستم ها. ولی ایندفعه این قلبم نمیذاره. با خودم میگم ایندفعه حالش رو میگیرم. ولی وق ...

مردها منطقی فکر میکنن اما موقع تصمیم احساسی رفتار میکنن برعکس خانما

بنظرم سعی کن زیاد پاپیچش نشی از دور مواظبش باشی بهش فرصت بده شاید حالش بهتر شد خودش اومد 

چه فایده؛ من دیگه نمیتونم مثل قبلم شجاعانه عاشقی کنم و عشق بورزم. دیگه نمیتونم 😭.

چون کل زندگیتو تو این قمار باختی💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چون کل زندگیتو تو این قمار باختی💔

من زندگیم رو نباختم. جسمم سالمه؛ عقلم سرجاشه. دارایی ام سرجاشه. و شوخ طبعی ام با تمام اینا سرجاشه. اما آره. عاطفه ام رو باختم 

من زندگیم رو نباختم. جسمم سالمه؛ عقلم سرجاشه. دارایی ام سرجاشه. و شوخ طبعی ام با تمام اینا سرجاشه. ا ...

خب منظورم همین بود آدم از لحاظ روحی ضربه ببینه بیشتر درد میکشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من اونقدر دوسش دارم که اگه بهم بگن آقا این کلا فلج هست. روی ویلچره. باز هم میگم میخوامش و عین بچه ام ...

چرا 

چجوریه مگه ؟

باید چجوری باشیم یکی این مدلی دوسمون داشته باشه

سرررررررر جدتون لایک نکنید
چرا چجوریه مگه ؟باید چجوری باشیم یکی این مدلی دوسمون داشته باشه

🥲

چه فایده؟ 

به عشقم و خودم و اینکه چقدر دوسش دارم اهمیت نداد. بهش تو نامه چند صفحه ایم تو یه جاش نوشته بودم که با قطره قطره خونم،با تک تک سلول هام، از صمیم قلبم، از ته دلم دوست دارم. ولی هیچی....جز اینکه حس بی ارزشی رو بهم القا بکنه 

🥲چه فایده؟ به عشقم و خودم و اینکه چقدر دوسش دارم اهمیت نداد. بهش تو نامه چند صفحه ایم تو یه جاش نوش ...

میخام اجراش کنم تو زندگیم خب

چقدد عاشقانههه

ادم باید بی عقل باشه همچین عشقیو از دست بده 

ولی شاید ظاهرتو دوس نداره یا شخصیتتو 

اینجوری میتونیم بهش این حق رو بدیم ک برای رفتن تو رابطه قبولت نکنه

سرررررررر جدتون لایک نکنید
2810