2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

555 بازدید | 74 پست

سلام 

شب بخیر 

من کسی رو ندارم که باهاش صحبت کنم. نه خواهری، مادری، دوستی، فامیلی و....هیشکی رو ندارم. یه آدم تنها هستم. 

من اولین تاپیکم رو از خیلی وقت پیش ایجاد کردم. 

تاپیک الانم هم مربوط به تاپیکهای قبلیم هست. 

فقط اومدم اینجا ببینم میتونم جواب قانع کننده ای از کسی بشنوم یا نه. 

دختری که برات خیلی نامحسوس چراغ سبز بده. تو ایسنتا استوری بذاره که توصیفم کن و نمیدونم منو چجوری میبینی و نصفه شبی یهویی برات آهنگ عاشقانه بفرسته و تو چت برات قلب های قرمز بفرسته. عاشقت کنه؛ وابسته ات کنه و بعد دو سال تو بهش بگی که دوست دارم؛ عاشقت هستم؛ عشقت تو قلبم ریشه زده و همزمان براش یه نامه چند صفحه ای از احساس قلبت رو بهش بدی و اون بگه نه. فاز چیه؟! 

بگه من حال خوشی ندارم و تراپیست میرم. ظاهرم فقط خوشحاله. من بهش گفتم من پیشت میمونم. عشق معجزه میکنه. من درمانی میکنم. من همه جوره دوستت دارم. تا اینجا بهش گفتم که وقتی فکر میکنم که قراره نبینمت حس بغض و ترس کودکی رو دارم که انگار از مادرش میخوان جداش کنن. 

شماره پدر و مادرش رو هم نداد بهم. تو دانشگاه هم روزایی که میبینمش کلا میرم گریه میکنم. نمیتونم کار کنم؛ درس بخونم

کاری کرد که حس بی ارزشی بکنم. اون عشق و علاقه ها رو صرف سنگ میکردم الان آب شده بود. 

من چیکار کنم؟ دیگه نمیتونم مثل قبل کسی رو دوست داشته باشم و بهش عشق بورزم. میترسم. انگار دستام رو قطع کردن. 

دیگه طراوت و شادی گذشته ام رو ندارم. فقط یپبه یه چیزم افتخار میکنم که واقعا وقلبا عاشق بودم. همین.

کلا وزنم ۶ کیلو کم شده، در واقع نمیتونم زندگی کنم. هی یادم میفته. نفسم تنگ میشه، قلبم تند تند و با حس بدی میزنه. 

الان فقط عین یه آدم آهنی سرد و بی روح فقط پول در میارم و ورزش میکنم. و غذایی که زنده بمونم....

اینقدر غرق نوشته بودم فکر کردم تازه قلم رو زمین گذاشتم و نوشتمش😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی ...

دردتونو با قلبم حس کردم ...

ولی خب شما قطعا متوجه این هستید که مشکل از شما نبوده که بخواید برای این موضوع ناراحت باشید ،پس از خودتون نبینیدش .

من حس میکنم ایشون یا مودی بودن که اینکارو کردن یام واقعا علاقه ای داشتن و حس کردن شدنی نیست .

اگر که خودشون دلیلشو جوری توضیح دادن که خودشون به شما تمایلی ندارن ،پس به خدا توکل کنید و فراموشش کنید ،

ان شاءالله که عشق زندگی شماهم پیدا شه ،کسی که لایقتون باشه.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

😔😔😔

7ماهه میگذره و این لعنتی 24ی تو ذهنمه🥺

اگه یه روز حالم خوب بشه حتما جشن میگیرم🥀

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
آخی ...دردتونو با قلبم حس کردم ...ولی خب شما قطعا متوجه این هستید که مشکل از شما نبوده که بخواید برا ...

من اونقدر دوسش دارم که اگه بهم بگن آقا این کلا فلج هست. روی ویلچره. باز هم میگم میخوامش و عین بچه ام ازش مراقبت میکنم. من دوسش دارم🥲

امیدوارم یا بهشون برسیم یا هم اونا تقاص کارشون رو بدن

الان شک دارم تو سینه شون قلب داشته باشن💔

این عشق واقعی نیست و صرفا وابستگیه. 

عشق واقعی تو ادم شور و شوق ایجاد میکنه و ادمو به سمت رشد میبره. 

نمیدونم حسم درمورد این دختر درسته یا ن ولی اکثر اینجور دخترا دنبال توجه هستن ک بعدش جواب رد بدن و ب بقیه بگن اره فلانی به من پیشنهاد داد. 

این رابطه ارزش گریه گ هیچی ارزش فکر کردن هم نداره. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
7ماهه میگذره و این لعنتی 24ی تو ذهنمه🥺اگه یه روز حالم خوب بشه حتما جشن میگیرم🥀

من که همه جوره بهش فهموندم دوسش دارم. من اگه می‌فهمیدم کسی خودم رو اینقدر دوست داره هیچوقت ولش نمیکردم. اما اون به عشق من ارزش نداد و با بی رحمی و خونسردی کاری کرد که من حس بی ارزشی بکنم. با اینکه میدونم باعث اونه، اما بازم احساس بی ارزشی میکنم و کلا دیگه حسم نسبت به جنس مخالف مثل قبل نیست.

اگه ده کیلو عسل رو یهو بریزی تو حلقت خفه میشی ولی اگه هر روز یکمشو تو اب حل کنی و هر روز بخوری ن تنها خفه نمیشی بلکه از شیرینیش لذت هم میبری

دخترا با ابراز علاقه خیییلیییییی زیاد زده مبشن

این عشق واقعی نیست و صرفا وابستگیه. عشق واقعی تو ادم شور و شوق ایجاد میکنه و ادمو به سمت رشد میبره. ...

عشق من نسبت بهش واقعیه. اونو نمیدونم. اما من به خاطرش حاضر بودم هر کار و هر شرطی رو قبول کنم. من واقعا عاشقشم. ولی خب....

2810