2777
2789
عنوان

سگم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریض که نیستبا دستکش مشکل ندارم فقط بعدش دیگه همش میچسبه بهم😬

عیب ندارن نازش کن گناه داره دوست داره 🥺🤌🏻میتونی لباس جدا ببری و بپوشی وقتی بهت نزدیک میشه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

من ندیدم سگ گریه کنه. ولی غمگین باشه کاملا از چهره اش مشخصه.یه سگ دارم بچه هاش بعد از تولد فوت شدن. ...

به نظر خودمم ناراحته چون یه تایم کوتاهی مجبوریم ببندیمش با اینکه زنجیرش هم بلنده ولی هیچوقت اینجوری غمگین نبوده

کاربری دست دو نفره :)
ایقدری ک این سگ عزت و احترام داره من داشتم الان خیلی خوب بود

چرا گل به خودی میزنی؟ 😂

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

چشم من که واقعا دوسش دارم سعی میکنم با دست نازش کنم

چشمت بی بلا عزیزم میدونم آدم میترسه اولش ولی وقتی عادت کنی دیگه برات عادی میشه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

بیشتر بهش محبت کن نازش کن فکر نکنه اسیره اینا هم احساس دارن بمیرم براش

نه اینطوری نیست که محبت نکنیم بهش

خودم خیلی سعی میکنم محبت کنم و بازی کنم باهاش . برادرمم هر وقت میاد کلی نوازشش می‌کنه

کاربری دست دو نفره :)
نه اینطوری نیست که محبت نکنیم بهشخودم خیلی سعی میکنم محبت کنم و بازی کنم باهاش . برادرمم هر وقت میاد ...

کار خوبی میکنین الهی بگردم شاید سرماخوردگی باشه دلیل اشک چشماش

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
به نظرم آب چشمش نبود بازم نمی‌دونم خیلی ناراحتم واسشچون کلا از حیوانات میترسم ولی محبت این بدجور تو ...

مشخصه قلب مهربونی داری ترستم درک میکنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️