2777
2789
عنوان

آیا دوران عقد باید از همسر پول گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 109 پست
چون احساستو در اختیارش میذاری 🤌جنس دختر خیلی احساسی تر و حساس و شکنندست و واقعا با احساس مرد قابل م ...

😂احساسات!!! نه دیگه اینو نگو باورم نمیشه.. فقط احساس نیست... بعدم دست اون دخترو. جر ندادن که احساساتشو بزاره وسط و شکننده باشه... بعدم اگر خرجی هست دلی باید باشه نه اجبار

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اصن شان آدم میاد پایین که تو دوستی از پسر پول بگیرهفردا اگه رابطه به ازدواج بکشه،محاله منتشو سر آدم ...

دقیقا هر مرحله در جای خودش. دیگه اینقد گداگشنه بازی درست نیست. چشم و دل سیر باید باشی. ادم با اصالت اینکارو نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقد برا همینه که طرف رو بشناسیحالا یکی دستش تنگه،بحثش جداسولی شوهر شما خسیسهشوهره خسیس بلای آسمونیه� ...

وآقا اصلا حالیش نیست با این همه گرونی و تورم  این اصلا پولی نیست نه میتونم باهاش خرید کنم نه پس انداز طلا هم که صفر هیچی جز یه گوشواره ی کوچولو هیچی ندارم هعی 💔

چون احساستو در اختیارش میذاری 🤌جنس دختر خیلی احساسی تر و حساس و شکنندست و واقعا با احساس مرد قابل م ...

خیلی باید سطحی فکر کنید کنید که براتون پول التیام باشه

مطمئنم ۲۰ سال هم سن ندارید چون طرز تفکر به شدت کودکانه ای دارید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
وآقا اصلا حالیش نیست با این همه گرونی و تورم این اصلا پولی نیست نه میتونم باهاش خرید کنم نه پس اندا ...

عمیقا درکت میکنم عزیزم

یکی از نزدیکانم اینجوریه،متاسفانه

مرد خسیس،درست بشو نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی باید سطحی فکر کنید کنید که براتون پول التیام باشهمطمئنم ۲۰ سال هم سن ندارید چون طرز تفکر به شدت ...

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ، زنی ک خرج،نداره ارج نداره حالا من هی بگم تو بدوش 

خدایی خیلی زشته بخاطر پول این حرف که التیام بخشه رو میزنی... کلا شان دختر و زن رو پایین آوردی. 

خیلی باید سطحی فکر کنید کنید که براتون پول التیام باشهمطمئنم ۲۰ سال هم سن ندارید چون طرز تفکر به شدت ...

متاسفانه اکثرشون دهه ۸۰یی هستن و درک درستی نه از دوستی دارن،نه از ارزش جسم و روح خودشون😔😔😔😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ، زنی ک خرج،نداره ارج نداره حالا من هی بگم تو بدوش

شما با دیدن به هیچ نتیجه ای نمیرسید

پسرا انقدر هم کم هوش نیستن که شما فکر میکنید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

این برا زندگیه زن و شوهری،جوابه

تو دوستی میگن طرف بتیغه😉

آخه روم نمیشه بهش بگم به علاوه من مامانم هنوز حتی شام یا ناهار دعوتش نکرده😑شبا هم نیستیم پیشهم

چند وقته عقدی ؟

به الان فکر نکن به قول مامانمم فقط جلو پاتو نبین چند قدم جلوتر و بعداً رو هم ببین 

الان که تو دوران عقدی گونی هم بپوشی از نظرش خوشگلی الان یه چیز بخوای حلوا حلوا تو سرت می‌زاره و حرفات خریدار داره 

اگه کمتر از ۳ ماه و بیشتر از یه ماهه عقدی یه پیام حاوی این موضوع بفرست که" عزیزم الان که تو همسرمی و تقدیم من می‌خوام بیشتر رو مردونگی تو حساب باز کنم این شماره حساب منه خودت هر ماه یه پولی برای ادا بازیا و قرتی بازیام بریز🤪"

اگه آدم اهل حساب کتاب و دو دو تا چهار تاس قسمت آخر قرتی بازیا رو نگو چون شاید فکر کنه میخوای پولشو به باد بدی بگو برای هزینه های ماهانه ام 

2810