2777
2789
عنوان

آیا دوران عقد باید از همسر پول گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پرتوقعی😐

برو بابا همین امثال ت مردا رو پر رو کردن 

اسم مارم میذارید پر توقع 

هر کسی ی وظیفه ای داره 

من همونطور ک از همسرم یا پارتنرم انتظار دارم وظیفشو  درست انجام بده خودمم توی رابطه کم نمیذارم براش 🤌

همسرته دیگه عزیزم 

اگه از الان نده بعداً هم نمیده 

درسته نصف شناخت تو دوران نامزدیه اما شناخت اصلی تو دوران عقده چون اونقدر که تو عقد به طرف نزدیک و جدی تری قبلش نیست 

مهم تر از همه عادت ها و رفتار های الان تو که به همسرت یاد میدی آینده مالی و اقتصادی بعد ازدواجت رو رقم می‌زنه

دوست خودم با همین حرفا که الان عقده نباید بخوام نباید طلب کنم الان یک سال از عروسیش میگذره کفشش پاره شده باید برای هزار تومن هزار تومن با دلیل ازش بخواد و جواب پس بده 

من شخصن خرجی نداشتم خورد و خوراک. که با خانواده بود مگرخورکی یا لباسی بله همسرم اونم بعنوان هدیه وگرنه پول نمیگرفتم. تا بعداز عروسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
راست میگه حق با مامامته ، ب نظرم حتی تو دوران دوستی هم پسر باید هزینه هاتو ب عهده بگیره

پس نیاز های پسر هم باید به عهده بگیرید حتی در دوران دوستی! 🤷🏻‍♀️

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
برو بابا همین امثال ت مردا رو پر رو کردن اسم مارم میذارید پر توقع هر کسی ی وظیفه ای داره من همونطور ...

دیگه وقتی بقول خودت همه جوره مایه میذاری،حرفی نیس

راستی مواظب باش مریضی نگیری🙃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810