2777
2789
فکر نکنم با پسر روستا ازدواج کنه نه

پسر خوبی باشه میکنه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر خوبی باشه میکنه

میدونید آخرتمو به دنیا نمی فروشم بنده خدا کاریه الانم یه کارخونه تو اردبیل کار می‌کنه خانه هم تو روستا ساخته اهل مواد واینام نیست فقط تا دلت بخاد چون بچه آخره شوخه وبچه است

میدونید آخرتمو به دنیا نمی فروشم بنده خدا کاریه الانم یه کارخونه تو اردبیل کار می‌کنه خانه هم تو روس ...

ببین اگه خواهرش سد راهش نبود پیشنهاد میکردم ولی الان نمی تونم 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

ببین اگه خواهرش سد راهش نبود پیشنهاد میکردم ولی الان نمی تونم

عیب ندارد عشقم خدا به همتون خیر بده یه روستای هست تو اردبیل به اسم حور دخترهای خیلی بسازی داره ولی همسن این نیستن متاسفانه 

عیب ندارد عشقم خدا به همتون خیر بده یه روستای هست تو اردبیل به اسم حور دخترهای خیلی بسازی داره ولی ه ...

آره اونجا دخترا رو زود شوهر میدن

آره اونجا دخترا رو زود شوهر میدن

اصلا هر کجا میبینی دختر سن پایین ندارن همه ازدواج کرد نه اینکه بالای ۳۰هستن من زنداداشم فوت کرده بود دوست خودم تنها دختر مجرد روستا بود بالای چهل سال باهاش ازدواج کرد اینقدر از روستای ما دختر بردن گیلان مازندران اصفهان من خودم مشهد تهران به امام حسین خدا می‌دونه الان کلاس هفتمی ها نامزدن 

اصلا هر کجا میبینی دختر سن پایین ندارن همه ازدواج کرد نه اینکه بالای ۳۰هستن من زنداداشم فوت کرده بود ...

راستی چرا اینقدر این گیلان از مادختر می‌بره به خدا انگار خودشون دختر ندارن