2777
2789

بچها شماام پدرمادرتون سردن نسبت بهتون من از خواهر برادرام خیلی بیشتر بهشون احترام می‌زارم همیشه جویای حالشونم ولی چند بار شوهرم منو زد در حد مرگ زنگ زدم بابام مامانم اومدن هرچقدر تمنا کردم منو با خودتون ببرین من بمونم اینجا منو می‌کشه نبردن همین الآنم با شوهرم دعوام شد گفت میرم بیرون منم آماده شدم گفتم منو بچه ام بیایم میشینیم تو ماشین یکم هوامون عوض شه گفت مگه جا کیلیدی ای که هرجا رفتم ببرمت ت...خم حروم پیش مامانش داد میزد می‌گفت نمیخامت برو خونه بابات می‌گفت اگه بخاطر بچه نبود یه دقیقه نگهش نمی‌داشتم چون مادرشونرم اینجا بود هرچی می‌گفت من مثلا که مهم نیس رفتار میکردم گفتم پس شام بزارم داشتم پیاز خورد میکردم اومد منو انداخت زمین انقد کتکم زد می‌گفت گمشو از خونم بیرون بخدا از زدنش ناراحت نشدم از حرفاش ناراحت نشدم چون دوسشدارم ولی چون هیچکسو نداشتم زنگ بزنم بیاد یکم پیشم بخدا که دلم گرفت چقد بده تروخدااااا هوای بچه هاتونو داشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞😞😞💔 هعی خواهر درکت میکنم منم هر وقت با شوهرم دعوام میشد مادرشو صدا میکرد مادرشم تهدیدم میکرد زنگ میزنم مامانت بیاد ببرتت منم از ترس خانوادم التماس میکردم که غلط کردم 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

عزیزم شما که از هیچی ( کتک , خرفاش، فحشش) ناراحت نشدی،

پس چرا نیازمند حضور کسی هستی که بیاد و دلت سبک بشه؟

من همیشه نقش همون آدم سنگ صبور رو داشتم. همه ی انرژی منفی هاشون رو میریختن رو من بعد دوباره گل و بلبل و عاشقانه و رمانتیک بازیشون شروع میشد. قلب دردش برای من میموند.

اگه دوستش داری همچنان که هیچ. بقیه رو اذیت نکن و به عاشقیت ادامه بده.

چرا؟بری باتاشون خرف بزنی قانع نمیشن؟یا بری خونشون بگی انداختتم تو کوچه چی؟

نمیتونم بیشتر از این‌خچدمو بشکونم هربار رفتم همه فامیل فهمیدن شوهرم منو نمیخاد ولی باز الان‌کجام خونه شوهرم دیگه اخخخ کاش یکیو داشتم الان پیشم بود بغلم میکرد حداقل کاش یکم مادرم مهربونم بود انقد مغرور نبود اون میومد پیشم خدایا خودت به دلم آرامش بده نذار دخترم عذاب بکشه

دیگه نگو بخدا قلبم درد گرفتهم برای تو هم کارلر بغض ماه خدا ببین دیگه بشنو چرا بنده های ظالمتو سرجاشو ...

هرچی آدما کثیف تر بدتر خدابیشتر باهاشونه پس حق مایی که مطلومیم چی میشه

2810