2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم را چی خیلی بدم با حرفش بدجور منو سوزوند

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 65 پست

من بودم همون لحظه با خنده میگفتم واسه همین جهاز هم خونه نتونستین تهیه کنین انبار شده بعدم هرچی کولی بازی درمیاورد محل نمیذاستم 

کلوخ انداز را پاداش سنگ است 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذات انسان خراب ، همینه 

من یه موردی تو زندگیم پیش اومد ، فقط و فقط یه مورد ، زمین و زمان میرفتن میومدن دست میزاشتن رو همون مورد 😐

زیپ دهنمو کشیدم تا دیگه هر کسی جرعت نکنه چیز بم بگه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
مادرشوهرم دوبار جاریم کتک زد. ولی همه روزه هاشو میگیره. نماز هم میخونه. چهار تا عروس طلاق داده. همشو ...

خودمم بچه طلاقم ۱۵ ساله مامانمو ندیدم بخاطره همین میگم غذاب توی دنیا نمونده ک نکشم 🥲

خودمم بچه طلاقم ۱۵ ساله مامانمو ندیدم بخاطره همین میگم غذاب توی دنیا نمونده ک نکشم 🥲

اگ شوهرت خوبه بی خیال شو ولشون کن ان شاالله سروضعتون بهتر شد توام خونه بگیری میرین از اونجا

من چیزهات رو دیدم خیلی هم عالین ، از سرشون زیادیه ، کم محلشون کن و کمتر کمکشون کن تا بفهمن و عذر خوا ...

عمرا عذر خواهی کنن چیزی هم بگی میگه وای فشارم چیزیش بشه میمونم دسته ۷ تا بچش

2810