2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازمتیش هورمون دادم خبری نبو تنبلیم دارم سالهاست ولی ریزش نداشتم فهمیدم ازکراتین اشغالی ک زده بودم الانم حنادارم میزارم یه مدته بینم ریزشش قط میشه یان

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

من ازمتیش هورمون دادم خبری نبو تنبلیم دارم سالهاست ولی ریزش نداشتم فهمیدم ازکراتین اشغالی ک زده بودم ...

من انقد موهام تو هم گره میخوره حالا میخواستم تراپی مو انجام بدم بلکه موهام جون بگیره

من انقد موهام تو هم گره میخوره حالا میخواستم تراپی مو انجام بدم بلکه موهام جون بگیره

یکی گف امپول چندتا قاطی کرد دخترم زد ریزشش قطع شد تا۱ماه زدمنم هفته دیگه میرم میخرم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

چه آمپولی؟

اسمشون
بیوتین و دکسپانتنول
هر کدوم ۶تا ک‌بشه ۱۲ تا هرکدوم ترکیب بشه هفتهایی یبار بزنی تا۶ هفته