2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه درست یادم باشه از 20 هفته دوباره کم میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یعنی از ۳ماهگی امکان نداره که کم بشه؟

هفته اشو دقیق یادم نمیاد 

بزار توی نت سرچ کنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم وجود بتا تو خون بدون باردار بودن طبیعیه؟من بتا م ۰/۴۰بود بعد از ۵۴ روز از اخرین رابطه

آخی پس سوالت اینه 

شما باردار نیستی 

زیر یک یعنی بارداری منفیه 

توی کل بارداری عدد بتا بالاست 

فقط از هفته 12 نسبت به اوایلش عددش پایین تر میاد 

ولی همچنان بالای هزاره

آخی پس سوالت اینه شما باردار نیستی زیر یک یعنی بارداری منفیه توی کل بارداری عدد بتا بالاست فقط از هف ...

خدا خیرت بده هرچی از خدا میخوای ایشالا بهش برسی به پاکی دلت عزیزم🥹❤️ممنونم ازت دیوانه شدم اینقد فکر کردم 

نمیخوام باردار باشم از بس حالت تهوع دارم و حساسیت سینه و شکم درد و و شکمم ورم کرده هزار تا فکر و خیال اومده سراغم

بعد رابطه دو بارم پریود شدم ولی نمیدونم چرا این علاعم و دارم

خدا خیرت بده هرچی از خدا میخوای ایشالا بهش برسی به پاکی دلت عزیزم🥹❤️ممنونم ازت دیوانه شدم اینقد فکر ...

عزیزم نگران نباش 

خیالت راحت راحت که باردار نیستی 

ولی برای علائمت برو دکتر 

بد نیست یه سونوگرافی بدی شاید کیست یا تنبلی تخمدان داشته باشی 

عزیزم نگران نباش خیالت راحت راحت که باردار نیستی ولی برای علائمت برو دکتر بد نیست یه سونوگرافی بدی ش ...

مرسی ازت❤️خداروشکر

اره حتما میرم 

یعنی این علاعم من ممکنه از کیست یا تنبلی باشه

مرسی ازت❤️خداروشکراره حتما میرم یعنی این علاعم من ممکنه از کیست یا تنبلی باشه

اره ممکنه