mitrakamali مدیر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 948 عنوان چجوری اطلاعات عمومی م رو ببرم بالا | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 20 پست تو نت زدم اطلاعت عمومی نوشته میدانستید فلان حیوان چند پا دارد اخه این چ اهمیتی داره من میخوام تو جمع حرفی داشته باشم دیروز | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 948 عکس ، یک مبلغی پول و فکر کنم شناسنامه قدیما باید ضامن میبردی آلات نمیخاد؟
روزالینا عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 4500 تاریخ زیاد بخون مثلاً من نمیدونستم اسلام از زمان صفویه وارد ایران شد سرنوشت آدم های بزرگ مثل دکتر حسابی باید کتاب بخونی
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1720 چندتا متاب تاریخی در مورد شاهان هخامنشی میتونی معرفی کنی🌷 تاریخ تمدن ایرانشاهنشاهی هخامنشیارتش هخامنشیمنم داریوش شاه بزرگاز کوروش کبیر تا داریوش کبیر سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8592 تاریخ تمدن ایرانشاهنشاهی هخامنشیارتش هخامنشیمنم داریوش شاه بزرگاز کوروش کبیر تا داریوش کبیر ممنون گلم .بیشتر دوره بعد از خشایارشا و اردشیر و اینا رو میخوام تپل سلطان هستم سوگلی دربار
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1720 ممنون گلم .بیشتر دوره بعد از خشایارشا و اردشیر و اینا رو میخوام واس خشایارشاه کتاب فرمانروایان هخامنشیان بخونبرا اردشیر کتاب گنجینه تاریخ ایران: اردشیر اول (معروف به اردشیر درازدست) رو بخون سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.