2777
2789
عنوان

کیا توی ازدواج دومشون خدا براشون جبران کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 153 پست
ببخشیدا ولی حالم بهم خورد ازززش واسه زنو بچت خرج نکنی بععد واسه غریبه ...بخدا اینا مریض ج....هستن جد ...

مریض که هست وگرنه زندگیشو پای هوسش نمیداد،جدا میشم نهایتا یکی دوهفته دیگه ،بره دنبال لیاقتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض که هست وگرنه زندگیشو پای هوسش نمیداد،جدا میشم نهایتا یکی دوهفته دیگه ،بره دنبال لیاقتش

اخه کسی ک زن داره چ ب اینکارااااا ..لیاقتش همون آشغالای کثیفن بخداااا...

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

چی بگم ،خدا عاقلش کنه

بااینکه بهتون ظلم کرده ولی باز قلبتون پاکه نسبت بهش ..الان شما جدا شدین؟؟ازشم بچش داشتین..و اینو بگم ک ی دختره میشناسمم ک بعد ۳بار ازدواج خوشبخت شد هر چند ک لیاقتش بیشتر بود ولی چ میشه کرد بخت و اقبالت هر چی باشه همونه

بااینکه بهتون ظلم کرده ولی باز قلبتون پاکه نسبت بهش ..الان شما جدا شدین؟؟ازشم بچش داشتین..و اینو بگم ...

اره خیلی دلم میسوزه برلش ،کجا میخواد بمونه چیکار میخواد کنه ،نه پول داره نه چیزی کار درست و حسابی نداره ،نمیدونم شاید بهتر بشه اوضاعش ،یکی دوساعت پیش برام ابلاعیه اومد رای صادر شد ،فکر میکردم یه هفته ده روز طول بکشه انگار دلم میخواد روزا کش بیاد ،مردم رای دادگاهو دیدم نمیدونم برای چی گریه کردم برای خودم برای اون برای ۲۳ سال زندگی و جوونی از دست رفتم ،دیروز با قاضی حرف زدیم همچین سر بالا جواب قاصی داد که قاصی ادامه نداد بهش گفت بسه ،دخترم ۲۰ سالشه ،حتی نتونستم زنگ بزنم به خانوادم به نزدیکترین دوستم بگم که رای صادر شده ،فردا به شوهرم میگم میدوم اشکم در میاد جلوی اشکامو نمیگیرم فقط میخوام ببینم حال اون چطوره اصلا براش مهمه یا نه 

اره خیلی دلم میسوزه برلش ،کجا میخواد بمونه چیکار میخواد کنه ،نه پول داره نه چیزی کار درست و حسابی ند ...

بخدا همچین قلبایی ک اینقدر رئوف و پاکن کم میدا میشه خوشبحالتون قلبتون پاک این ینی خوب بودن شمارو میرسونه هرچند ک قلب پاک مساوی با زجر کشیدن و اهمیتی نداره تو این زمونه ،فقط باید گرک باشی سادگی ینی درد و رنج کشیدن...کاریش نداشته باش وقتی قدر شمارو نمیدونه و رفت راحت خیانت کرد ارزش فک کردنم نداره بخداااا...گریه شما بخاطر این زندگی بود ک الکی بخاطر همچین آدمی ب باد رف ۲۳سال زندگی تهی بودن درد داره و دوباره باید بعد۲۳سال بیای از صفر شروع کنییی منم باشم گریه میگیره عمرتو جوونیتو بذاری پای یکی ک اخرشم ب جدایی برسههه...ولی همین  جدا شی زندگی جدیدو شروع کن کاری ک شده ...دخترتون دیگه پیش پدرشه درسته؟؟؟بنطرم هیچی نگو بهش نذار بفهمه ک ناراحتی هرچند حق داری ولی اینجور ادما بفهمن طرف ناراحته خودشونو میگیرن و افتخار میکنن یجورایی بخودشون...مهریه چیزیم میده یا نه؟؟؟

بخدا همچین قلبایی ک اینقدر رئوف و پاکن کم میدا میشه خوشبحالتون قلبتون پاک این ینی خوب بودن شمارو میر ...

مهریه رو بخشیدم حق طلاق گرفتم هیچی نداشت که حتی بیمه هم نداره ،دخترم پیش خودم میمونه خرجشو که پدرش نمیده ،من کار میکنم چندین ساله هزینه زندگی با منه ،ماشن خریدم براش سرمایه کار دادم بهش که بچم ناراحت بیکاری پدرش نباشه،فقط یه ماشین قراضه موند برام ،پولارو حیف کرد الانم به خواهرم بدهکارم بابت تمدید اجاره منزل ،این دوسه سالی وسایل خونه رو نو کردم همه چی کهنه بود اگه میدونستم اینجوری میشه  که پولامو جمع میکردم ،با چه دوقی وسیله میخریدم .منم تو زندگیم اشتباه داشتم بدون غلط نبودم ولی ظلم زیادی بهم شد ،چی بگم خدا بزرگه توکل بهش 

دوتا از دوستای من که طلاق گرفتن دیگه ازدواج نکردن

گفتن خودمونو دوبار تو یه چاه نمیندازیم. مردا همه همینن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دخترعموم. شوهر اولش شکنجش می‌کرد، بهش پول نمی‌داد. تو یه اتاق زندگی می‌کردن. کتک می‌خورد. اختیار خودشو نداشت، همه ی خانواده ی شوهرش براش تصمیم می‌گرفتن.

طلاق گرفت

الان خدا رو هزار مرتبه شکر، یه شوهر بوق العاده آروم و مهربون و ساکت گیرش اومده، بهترین لباسا رو میپوشه، شوهرش،خیلی هواشو داره.