2777
2789
عنوان

کیا توی ازدواج دومشون خدا براشون جبران کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 138 پست
میدونم سخته ولی دیگه نمیشه ،شما میتونی با مردی که بیکاره خیانتکاره دروغگوه زندگی کنی ،خیلی این چندما ...

درسته ...نه نمیشه دیگه ...خدا پناه خودتو وبچت باشه فقط ...خواهرمنم ۲۵سال پیش از همچین ادم کثیفی طلاق گرف بچه هاشو به دندون گرف وخیاطی کرد وبزرگشون کرده اما خیلی خیلی بی نهایت سختی کشیده هیچ کمکی نداشت تنهایی یه تنه خودش بزرگشون کرد بدون یه قرون پشتوانه حتی یه اتاق اجاره ای شروع کرد الان خونه خریده ۱۰ساله اما خودش هم جسمی هم روحی داغون شده ۵۲سالشه ....کلا بچه هاشم صربه دیدن بدون پدر بزرگ شدن کمبود عاطفی پرخاشگرکرده بچه هارو الانم نیاز به پشتوانه وکمک مالی دارن اما هیچکس کمک نیس براشون نه کار درست وحسابی نه پول که ازدواج کنن بزرگه یکی خودشو بهش انداحته ۷سال بزرگه ازش بدبخت شه هی میگه مامان چرا به حرفت گوش ندادم خودمو بیچاره کردم زنه هم دست بردار نیس کلا خیلی ماجرا ها دارن....خواهرم داره ذره ذره آب میشه از غصه کار هم دیگه بدنش نمیکشه از اینورم کار کمه یا پول نمیدن کلا اشفته هس بچه هاشم نیاز دارن ...براهمین گفتم اگه جا داره بمونی بعد طلاق خیلی سخته

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ...نه نمیشه دیگه ...خدا پناه خودتو وبچت باشه فقط ...خواهرمنم ۲۵سال پیش از همچین ادم کثیفی طلاق ...

عزیزم کاش تاپیکم بود میخوندی ،طلاق نگیرم خرج اونو هم بدم بعدش با ماشینی که من خریدم بره با دوست دخترش مسافرت ،شوهرم یه سیم کارتی که من خریده بودمو و یادم رفته داده به زنه ،که خط مخفی اون زن باشه ،شانسی دیدم ،نگو من اون شماره رو سیو کرده بودم به اسم" با کد ملی من " خودم یادم نبود که دارمش ،شانسی که تو مخاطبین تلگرام دیدم پروفایل داره ،۲۰ تا عکس مشترک داشتن تو بعل شوهرم ،یه جا شوهرم بوسش کرده بود ،اولین بار که یه هفته نوبایلشو خاموش کرد و رفت با اینکه  عکسشو دیده بودم بخشیدمش ، یکی دوماه بعد باز دوسه روز دیگه رفت،چیو باز میبخشیدم ،تمام پولی که بهش داده بودم سرمایه کار کنه برای زنه خرج کرد ،۱۰ سال پیش با یه زن شوهر دار رفیق شده بود اون موقع مرع فروشی زده بود ،فکر کن ما مرع فروشی داشتیم ولی تو یخچالم مرع نبود ،زمیتون با مانتو میرفتم بیرون ،شلوار لی من خشتکش پاره شده بود ولی برای اون زن و دوتا بچه هاش خرج میکرد کل پولشو خرج اون زن کرد ،پولش تموم شد زنه ولش کرد ،اون موقع به زنه پیام دادم کهوبا شوهرم چیکار داری ،اگه بدونی چه کتکی خوردم با اره پشت گردنم برید مخواست سرمو ببره ، چقد ببخشمش ،۵ سال پیش جوری کتکم زد دستنو با قیچی برید که دوستا زندونی و دیه براش اومد من رضایت دادم ، چقد ببخشم

عزیزم کاش تاپیکم بود میخوندی ،طلاق نگیرم خرج اونو هم بدم بعدش با ماشینی که من خریدم بره با دوست دختر ...

ول کن بابا خودت رو نجات بده خدا بزرگه میبینه چقدر سختی کشیدی انشاالله از حالا به بعد زندگیت خوب میشه 

عزیزم کاش تاپیکم بود میخوندی ،طلاق نگیرم خرج اونو هم بدم بعدش با ماشینی که من خریدم بره با دوست دختر ...

نه اصلااا نگفتم ببخش تو گفتی منم گفتم اولین پستم که جرا گفتم طلاق نگیری ...والا با این کارای این بی وجود ادامه دادن دیگه نمیشه دقیقا خواهرمنم ماشین خرید براش رف دوس دخور گرف میخواس ازدواج کنه باهاش خواهرم فهمیده بود نذاشت...دقیقا خیلی از کارای شوهرت مثل شوهرخواهرمه اینا کثافتن ....نه عزیزم این دیگه واقعا خطرناکه بره گمشه با کثافت کارایاش خودتو بچتو نجات بده دیگه جایز نیس بمونی تو این زندگی اون واقعا حیون کثیف وخطرناکی شده یه کاری دست میده خدایی نکرده برو بچتم ببر فقط ...خواهرمن بجای مهریه اش دوتا پسراشو گرف 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

درستکه ادم میتونه تو زندگیش یبار ازدواج ناموفق داشته باشه و جدا بشه ولی شاید قسمتت پیش یکی دیگس ک باعث شده جدا بشی و ب اونی ک لیاقتشو داری برسی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ببخشیدا ولی حالم بهم خورد ازززش واسه زنو بچت خرج نکنی بععد واسه غریبه ...بخدا اینا مریض ج....هستن جداشو خودتو نجات بده 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...