2777
2789
عنوان

کیا توی ازدواج دومشون خدا براشون جبران کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 120 پست
یه پسر دارم ۱۰ سالهخدا لعنت کنه باباش و زنه صیغه ای رو مگه میشه ناراحت نباشنولی خب یکم الان بهتر شده ...

چی بگم ،اشکال نداره ،شرایطتون سخت بکده وگرنه کدوم مادره که نخواد بچه ش پیشش باشه ،خدا حفطش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مدل ادم و سرنوشتی هست

من ک ب جز یک مورد ندیدم

دوستم بود شوهرش تهمت زد بهش بعد دوباره بعد چندسال ازدواج کرد الان خداروشکر خیلی خوشبخته

اما دوست دیگم دوبار ازدواج کرد هر دوبار طلاق گرفت 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
چی بگم ،اشکال نداره ،شرایطتون سخت بکده وگرنه کدوم مادره که نخواد بچه ش پیشش باشه ،خدا حفطش کنه

ممنونم عزیزم

آره یه شرایطی هست که اینجا قابل گفتن نیست

وگرنه بچه همه چیزه مادره

من 🙃 یادمه اواخر طلاقم یه روز جلوی در دادگاه داشتم گریه میکردم و فک میکردم دنیا به آخر رسیده ی خانمی اومد کنارم نشست و کلی باهام حرف زد اونم چندین سال قبلش جدا شدع بودو مجدد ازدواج کرده بود می‌گفت روزی هزار بار خداروشکر می‌کنه ک از اولی جدا شده اون موقع زیاد ب حرفاش توجه نکردم ولی خودم مجدد ازدواج کردم همسر دومم بقدری خوبه و زندگیم خوبه ک منم هر روز میگم خدایا شکرت 

برای مامان شدنم دعا می‌کنی

ولی من با اینکه زندگیم خوب شده دوسداشتم یه زن موفق و مجرد میبودم کاش بعد طلاقم دنبال مستقل شدن میرفت ...

منم همچین حسی دارم دیگه نمی کشم هی نگران آینده بچه ها بودن خسته ام کرده

نکن حداقل بخاطر دخترت خیلی سخته تنها زندگی کردن خیلی

میدونم سخته ولی دیگه نمیشه ،شما میتونی با مردی که بیکاره خیانتکاره دروغگوه زندگی کنی ،خیلی این چندماه اخیر اذیت کرد ،من تاپیکمو گفتم نی نی یار پاک کرد وگرنه میخوندی چه زندگی بدی داشتم

من 🙃 یادمه اواخر طلاقم یه روز جلوی در دادگاه داشتم گریه میکردم و فک میکردم دنیا به آخر رسیده ی خانم ...

واقعا😍

خدارو هزار مرتبه شکر الهی از خوشبختیت کم نشه

میدونی من سنم بالاس فکر میکنم فرصت ها واسم کمه😥

منم همسرم اعتیاد داره بچه ام ندارم هنوز ۲۴سالمم نشده ولی خیلی از طلاق میترسم پارسال ۶ماه قهر کردم خوب شده بود برگشتم تو اون ۶ماه هرکاری کردم نتونستم با جدایی کنار بیام 🤦😓

2810