2777
2789
عنوان

نشون و انگشتر طلا

74 بازدید | 10 پست

خانما در بین بساط بدبختی های روزگاری 

که همه در شرف دعوا و سختی هستند

جوونا حتی سرمایه ازدواج ندارند 

حرف زدن درباره  مراسمات قبل ازدواج مثل نامزدی و جشن 

که دلیل ترسناکی برای طولانی شدن خیلی روابط و ازدواجهاست .خدا کنه برداشته بشود.

خداکنه مصخره بازی های جامعه که سنگ انداخته زیرپای جوونا برداشته .

احه نمیشه دوست پسر دوست دخترایی که قلبشون واسه هم مینپه با یک شاخ گل و یک لباس ساده زوجی یک مهمونی ساده برند سر خونه زندگی

به اندازه پول رهن خونه و جهازیه و پیدا کردن کار زیاده .

ت‌‌و را خدا نگید اگر نداره خوب ازدواج نکنه .چون نمیتونه مراسمات قدیمی را برگزار کنند ولی توانایی تهیه مسکن و جهازیه ساده دارند از ازدواج منع شوند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

قبول دارم. امیدوارم یه روزی فرهنگسازی بشه. مگه مادرپدرامون چجوری ازدواج میکردن؟ خیلی بهتر از الان بود ازدواج ها و زندگیها

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ماشین شغل و درامد بنظرت مراسم و تشکیلاته ؟

توضیح دادم .گفتم اونا را واجبه داره .چون تا خرخره ذره پولش را رفته خریده واسه زندگی بدور از استرس .ولی توانایی مراسم نداره .

خب اینایی ک گفتی اختیاریههرکی هرجوری دوست داره برگزار میکنهیکی ساده یکی مفصل

مساله اینه که والدین با حرف های بی ربط مردم تحریک میشوند .اشتباه مردم اینه که ازدواج تجملاتی خودشون را نشون بقیه بدهند.مادرو پدرا بیشترین کسانی هستند که مانع ازدواج اسان بچه هان .

توضیح دادم .گفتم اونا را واجبه داره .چون تا خرخره ذره پولش را رفته خریده واسه زندگی بدور از استرس .و ...

بنظرم منم مراسم ها زیادی مجللن میتونن ساده تر برگزار کنن ولی به جاش خونه و ماشین خوب داشته باشن

خب اینایی ک گفتی اختیاریههرکی هرجوری دوست داره برگزار میکنهیکی ساده یکی مفصل

البته پدرو مادرا همه نه .گاهی خود جوونا به دلیل حرف دوست اشنا و فضای مجازی تحریک میشوند .چشم ها میچرخه از بقیه تقلید میکنند .اگر نتوانستند خجالت زده میشوند.

بنظرم منم مراسم ها زیادی مجللن میتونن ساده تر برگزار کنن ولی به جاش خونه و ماشین خوب داشته باشن

خونه ماشین خیلی مهمه حتی ساده باشه .از اجاره نشینی بهتره .