2777
2789
عنوان

کرمانشاهیا نظر بدن لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 63 پست
نه عزیزم ولی با ترکا سخت میسازن شما کجایی

چرا؟

منم ترکم😔😪

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟منم ترکم😔😪

عزیزم من واقعیت میگم چون میخوای ازدواج کنی حالا هرکس خوشش نمیاد مهم نیست

ادم خوب نمیگم ندارن ولی اینارو اول گفتم که بادقت بیشتری برسی کنی 

خوب فرهنگ ترکا با کردا فرق داره و تفاوت فرهنگی مهمترین عامل تو ازدواج. 

عزیزم برو مشاور و تحت نظر مشاور ازدواج کن

عزیزم من واقعیت میگم چون میخوای ازدواج کنی حالا هرکس خوشش نمیاد مهم نیستادم خوب نمیگم ندارن ولی اینا ...

کرمانشاه اصلا ترک نداره؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
چرا شهرستان کرمانشاه هستن که ترک هستن ولی بازم هم فرهنگ خودشونن با ترکای. تبریز و اردبیل و....فرق ...

ممنون که وقت گذاشتی و با حوصله و احترام جواب دادین

عزیزم کدوم کجای کرمانشاه خواستگارتون

خود کرمانشاه هستن

کوردن لک نیستن

[QUOTE=361733665]خود کرمانشاه هستن کوردن لک نیستن[/QUOTE

ببین عزیزم دو تا چیز مهم که من به عنوان خواهر میگم  که دقت کن 

۱.اول شرایطتون که اول طرفتون بخواید که با خانوادش درمیون بزاره اگر مشکلی ندارن ادامه بده و اگر گفت نه فقط خودم مهمم این حرفا الکیه تا خانوادش راضی نشدن و با عزت نیومدن خواستگاری قبول نکن 

۲.تفاوت فرهنگی و اخلاقی که کاملا برای هم  نو ع مراسم و کوچیکترین چیرارو بشکافید تا بعدا دلخوری ایجاد نشه 

[QUOTE=361733665]خود کرمانشاه هستن کوردن لک نیستن[/QUOTEببین عزیزم دو تا چیز مهم که من به عنوان خواه ...

چشم حتماااا

2810