2777
2789
عنوان

کرمانشاهیا نظر بدن لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 63 پست

بزار من نمونشو برات بگم اشنا نزدیک خودم این کارو کرد بزور از طرف همه طرد شد اینجا با اینکه رسمه همه تازه عروس داماد رو پاگشا میکنن حتی فامیل دور 

خیلی ها پاگشاشون نکردن و انگار نه انگار

اصلااااا قبول نمیکنن

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خودتون کرمانشاهی هستین؟آخه این بنده خدا اصلا عصبی و بداخلاق نیی

من خودم کرمانشاهیم 

خانواده با خانواده فرق میکنه

اکثرا قبول نمیکنن

این خانومم معلوم نی چیکارش کردن انقد شکاره😂

شما خودتون کرمانشاهی هستین؟آخه این بنده خدا اصلا عصبی و بداخلاق نیی

بله کرمانشاهی اصیل 

بازم به اینا که گفتم دقت کن برسی کن اگر نبود ازدواج کن. 

تو دوستی معلوم نمیشه رابطتو بیشتر کن باهاش

بله کرمانشاهی اصیل بازم به اینا که گفتم دقت کن برسی کن اگر نبود ازدواج کن. تو دوستی معلوم نمیشه رابط ...

چشم ممنونم ازت

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من خودم کرمانشاهیم خانواده با خانواده فرق میکنهاکثرا قبول نمیکنناین خانومم معلوم نی چیکارش کردن انقد ...

نه من شوهرم مال تهرانه. خوب کرمانشاه زیاد دیدم 

نه همشون ولی ۹۰درصدشون خصلتشون تنده 

من خودم که تهران بررگ شدم بازم یه رگ های دارم خخهخ

بستگی داره والا من دایی دوستم وقتی که ۲۳/۲۴ سالش بوده ی خانوم گرفته بود با دختریم داشت خودشونم مجرد بود 

ولی ی پسر فامیلی داشتیم از نزدیکا بودن پسره۲۸/۲۹ دخترم همین حدودا ولی پسر داشت کلاس ۵ خونوادش مخالف بودن تقریبا 

بستگی داره 

خانواده شوهرم کرد کرمانشاه هستن، طبق چیزایی ک ازشون شناختم اصلا فکر نمیکنم قبول کنن

شما خودتون کورد نیستین؟

یه عده میگن کرمانشاهیا اصلا ازدواج با شهرای دیگه رو قبول ندارن 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
شما خودتون کورد نیستین؟یه عده میگن کرمانشاهیا اصلا ازدواج با شهرای دیگه رو قبول ندارن

نه فارس هستم

خانواده شوهر من کرمانشاه زندگی نمیکنن تهرانن فقط اصالتشون برمیگرده به کرمانشاه، بخاطر همین براشون مهم نبود

دروغه

منو حسابی ترسوندن

همش میگف کرمانشاه امنیت نداره

جز خودشون با کس دیگه اصلا نمی‌سازن

منو حسابی ترسوندنهمش میگف کرمانشاه امنیت ندارهجز خودشون با کس دیگه اصلا نمی‌سازن

نه بابا اتفاقا هیچ جایی مثل مردم کرمانشاه نیست 

ول یااینکه با کدوم طایفه بخاید وصلت کنید مهمه

کدوم طایفه ن

2810