2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت اقتصادی و دادگاه های الان رو می بینید؟؟؟

نفهمیدم ارتباطش رو‌

من اصلا نیازی به این مهر ندارم 

چون همسرم هیچ چیزی نتونست برام فراهم کنه و کل خونه زندگی از پدرمه این مهربالا رو گذاشتم 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

حالا سفر و گل یه چیزی خیلیا مهریه سفر حج نداشتن ولی در طول زندگی رفتن اما الان واقعا با این قیمت سکه ۳۰۰ تا خیلی مخصوصا با این حق ثبت جدید مهریه که ثبت شد الان برای ثبت ۳۰۰ تا سکه ۱۵ درصد ارزش روز سکه رو باید برای ثبت پرداخت کرد

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ده سال پیش همه سکه زیاد میگرفتن ولی الان بالای صدتا واقعا درست نیست همون صدتا هم حساب کنی ۵میلیارد میشه مهریه پشتوانه زنه و نسبت به عرف و وضعیت جامعه ۱۰۰تا سقفشه ۳۰۰تا نه کسی میتونه بده نه کسی میتونه بگیره

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب نظر من باید شرایط دو خانواده در نظر گرفته بشه

فامیل های من هم همه بالای ۳۰۰ تا سکه هستن

ولی اشتباه محضه

اصلا نباید بگی کی داده و کی گرفته

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
۴ سال پیش عزیزم

۴ سال پیش قیمت سکه بود ۱۰ میلیون الان شده ۵۰ میلیون 

هرمثقال طلا بود ۶ میلیون اما الان هر مثقال شده نزدیک ۲۰ میلیون برای همین واقعا مهریه های امسال رو حتی با پارسال هم نمیشه قیاس کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴ سال پیش قیمت سکه بود ۱۰ میلیون الان شده ۵۰ میلیون هرمثقال طلا بود ۶ میلیون اما الان هر مثقال شده ن ...

من هیچ وقت از همسرم مهریه نمیگیرم گلم...البته به خودش اینو‌نگفتم 

اینو‌گذاشتم کمی بترسه

من هیچ وقت از همسرم مهریه نمیگیرم گلم...البته به خودش اینو‌نگفتم اینو‌گذاشتم کمی بترسه

من نگفتم که شما میخوای بگیری عزیزم ایشالا همیشه خوشی و عشق و محبت باشه براتون و کار به مهریه گرفتن نیفته من کلا قیاس کردم که سالها پیش میشد حتی مهریه غیر متعارف تاریخ تولد مهر کرد هرچند همون موقع اونم زیاد بود ولی خب سکه هم خیلی قیمتش در طی سالها تغیرات اینچنینی نداشت الان اول سال تا آخر سال کلی قیمت سکه تغییر میکنه و خدایی دیگه سکه های تعداد بالا برای یه جوون که نهایتا بتونه فقط یه خونه و ماشین داشته باشه اونم با قسط و قرض و حمایت خانواده سکه بالا براش سنگینه 

مثلا تو دهه هشتاد و اوایل ۹۰ عرف سکه ۵۰۰ تا بود اما الان با این قیمت های نجومی ۵۰۰ تا خیلیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نگفتم که شما میخوای بگیری عزیزم ایشالا همیشه خوشی و عشق و محبت باشه براتون و کار به مهریه گرفتن ن ...

میفهمم عزیزم حق با شماست

منظورم اینه حتی اگر خدای ناکرده طلاق بگیرم مهر ازش نمیگیرم

2810