2777
2789
عنوان

تصادف کردم

94 بازدید | 11 پست

من خریت محض کردم دارم سکته میکنم از بس بخودم فشار اوردم حرص میخورم ماشین شوهرم خراب بود برداشتم بردم برای اولین بار تنهایی کوبوندم ای ور اونور بدرک اونا خرج مهمی برنداش الان شوهرم خیلی عصبیه میگ ماشین خراب بود رفتی بدترش کردی خیلی خرج برداشته الان خدا چیکار کنم اروم شم دلم‌میخاد بمیرم از دست این دستپا چلفتگیم من چقدر بی عرضم اخه 

کاریه که شده، از اشتباهت درس بگیر😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بده شوهرت به جای خرج دعا کنه بلایی سرت نیومده.دور از جونت دیروز دوست صمیمی پسرم با یه تصادف درج ...

شبو‌نتونستم بخابم از بس خرص خوردم کاش میمردم اون لحضه ماشین لامصبو‌ برنمیداشتم

فدای سرتاز یکی قرض بگیر درستش کن بعدا بهشون برگردونید

داره شوهرم نیتزی نیس بگیره از کسی خریدو‌فروش‌ماشین میکنه این ماشینم برای فروش خریده بود اقلا تقصیر من نبود از اول خراب بود منتها شوهرم بلد بود چطوری برونه اونو‌ک خرجش زیاد نشه من ریدم توش با خنگ بازیام الانم میگ نزدیک۳۰ تومن ضرر کردم با این کارت

کاریه که شده، از اشتباهت درس بگیر😅

اخ چطوری درس بگیرم علاقه دارم به رانندگی از بچگی منظر شدم بشم۱۸سالگی روز ک ۱۸سالم شد درجا ثبت نام کردم گواهینامه گرفتم شوهرم بهم اجازه نداد ماشین برونم یکساله ک‌گ‌اهینامه دارم بدون اینک ازش استفاده بکنم یعنی دیگ‌از من راننده در میاد این همه کوبیدم خاک تو سرم چقد خنگم من

اخ چطوری درس بگیرم علاقه دارم به رانندگی از بچگی منظر شدم بشم۱۸سالگی روز ک ۱۸سالم شد درجا ثبت نام کر ...

درسش اینه که دفعه ی بعد بی گدار به اب نزنی و با احتیاط و فکرشده عمل کنی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇