2777
2789

چی از قبل آماده کنم تو غذام رب و نمک اینا نباید باشه؟؟ خب چجوری بخورم پس 

بعد آب کرفس فشارو میندازه که منم اکثرا فشارم پایینه چکار کنم چی بخورم چکار کنم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمک باید رعایت بشه. تا میتونی آب آناناس و آب کرفس خیلی یرای ترمیم کنندگی خوبن.

آناناس در توانم نیست آب میوه بیرونیش خوب نیست؟؟ آب کرفس آخه فشارو میندازه چکار کنم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

قرص انتها خودم بگیرم بخورم بعدش؟

آناناس در توانم نیست آب میوه بیرونیش خوب نیست؟؟ آب کرفس آخه فشارو میندازه چکار کنم

همون آب آناناس شرکتی خوبه . سن ایچ یا هر برندی که دم دستته بزرگش زو بگیر روزی چند لیوان بخور این خودش قند داره فشارت نمی‌افته. کرفس روزی یه لیوانم بخوری خوبه با عسل بخور شاید دیگه فشارت رو ننداخت. اگه اذیت میشی که نخوری بهتره

همون آب آناناس شرکتی خوبه . سن ایچ یا هر برندی که دم دستته بزرگش زو بگیر روزی چند لیوان بخور این خود ...

ممنون اش و سوپ و آبگوشت فقط میتونم بخورم نون نمیشه؟