2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 110 پست
چه ربطی داره چطور ما سر بچمون داد نمیزنیم؟؟؟

خب ظرفیت ادما متفاوت هست و همه اینطوری نیستن ، الان من واسه بچه هام غذا گذاشتم جلو تی وی رفتم اب بیارم اومدم دیدم عمدا چپه کردن ریختن و پشت کاسه برا خودشون دف میزنن . خب یه بار دیت می‌کشی ناز میکنی میگی زشته ، یه بار میگی کار بدی هس تکرار نشه ، دفعه بعدی تهدید میکنی و عصبی میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا نباید ظاهر ررو دید شاید طرف اولین بارش باشه شاید فشار وسختی که ایشون کشیدن شما نکشیدی شاید دست خودشون نباشه 

ولی همه اینا بازم دلیل نمیشه یه مادر یا پدر بچش رو بزنه بلاخره یا باید اموزش پیش مشاور وروانشناس ببینن یا باید خودشونو درمان کنند

ولی بازم دلیل نمیشه طرف به خاطر اشتباهاتی که داره بچه دار نشه اینجور باشه نسل بشر منقرض میشه افراد هم زن وهم مرد باید تصمیم بگیرن خودشونو اصلاح کنند تلاششون رو حداقل کنن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

خب ظرفیت ادما متفاوت هست و همه اینطوری نیستن ، الان من واسه بچه هام غذا گذاشتم جلو تی وی رفتم اب بیا ...

عزیزم اولا باید به بچه یاد داد این کار اشتباهیه 

دوما توی سینی بذار براشون اصلا بذار چپه کنن و از توی سینی غذا بخورن 

نمیدونم چند سالشونه ، ولی به این کارا میگن بچگ کردن💘

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

استاتر تنبیه و داد زدن سر بچه یکساله که واقعا درست نیست 

اما دختر خودم بشدت کم خوابه مثلا شب گذشته تا ۵ صبح بیدار بود بعد خوابید ۸ بیدار شد امروز دوساعت خوابیده 

بنظرت منکه یه پسر ۱۱ ساله هم دارم رسیدگی به امور اون هم هست حق ندارم احساس ناراحتی کنم؟ حق ندارم خسته باشم؟ 

من و تمام مادرهای مثل من آدم هستیم ماشین نیستم

من قهوه فول کافئین میخورم برای اینکه بتونم به همه‌ی امور برسم سخته خیلی 

حمام راحت خواب راحت و.... 

تو چی میدونی از مادر شدن و بچه بدقلق داشتن؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
یه بچه‌ای گربه داشته و وابسته بودبهش ازقضا گربه میمیره مادرش بی توجه به اون جنازه گربه رو پرت می‌کنه ...

دقیقا من میام میگم از نظر علم علوم اعصاب و روانشناختی و فلان یه عده میگن قضاوت نکن 

حالا خوبه این یه گربه بوده 

به واسطه رشتم و کارآموزی هایی که میرم طرف مادره بلاهایی سرش آورده می‌خواد راجبش صحبت کنه از گریه هق هق می‌کنه و نمیتونه بیان کنه قضیه رو.....

چون خودم از اینایی میشدم که شوهرشو بزنه فحشش بده. نگاهش نکنه هیچکاری نداشته باشه . تصمیم گرفتم مجرد بمونم. چون مادری میشدم بچه به کتفمم نبود تصمیم گرفتم بچه هم نگیرم از جایی

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

من اینستا دیدم مادران آمریکایی ۷،۸تا بچه میارن خیلی خوب هم بزرگشون میکنن بزرگ میشن سلامت روان دارن و جامعه شون پیشرفت میکنه نه مثل ما که همه مشکلاتمون ریشه در کودکی داره

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
اولا نباید ظاهر ررو دید شاید طرف اولین بارش باشه شاید فشار وسختی که ایشون کشیدن شما نکشیدی شاید دست ...

چرا دلیل نمیشه ازدواج نکنه؟

ادمی که میدونه به مقام مادر بودن نریده چرا باید برای بقای نسل بشر بچه دار شه؟

تازشم نسل بشر با بچه دار نشدن اصلا ۱۰۰ میلیون انسانی که ظرفیت مادر و پدر شدن ندارن منقرض ننیششه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

گلم میتونستی بچه نیاری شما که وقتشو نداریوالا ما همه مادریم و مثل ادمیزاد با بچه هامون رفتار میکنیم

صد در صد مادری که آرامش داره کمکی داره ،مادر دست تنها ندیدی ولی من تا دلت بخواد دیدم و قضاوتشون نکردم

یا دافع البلیات
2810