2777
2789
عنوان

دوستان کسی هست اینجا بالای 40سال باردار شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
جدی میگی؟مامانت زود باردار شد یا طول کشید

۴۳ ازدواج. ۴۴ باردار همون ۴۴ منو بدنیا اورد. زود شد شول نکشیده اصلا اغلب خانومای فامیل همینن. حتی نسل قبل مامان بزرگم ۳۶ ازدواج کرده اون زمان! ۴۰ بدنیا اورده مامانمو ۴۲ خالمو ۴۴ داییمو 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361730888]مامانم ۴۴ سالگی منو به دنیا اورد. اولین بچشم🥺 بازم میخواست چند سال پیش اقدام کنه ۵ ...

مشکلی نداشتن. خونوادمون کلا دیر ازدواج میکنیم زیر ۳۵ اسم ازدواج =قتل😂 شوخی کردم. ولی قتل نه ولی خوب نمیدونیم اصلا

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

عذاب وجدان دارم همسرم خیلی زودتر از اینا بچه میخواست😭😭😭مشکلی نداشت

عزیزم نمیخواد عذاب وجدان داشته باشی بعد کرونا اکثر اقایون دچار مشکل شدن

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
چه با کلاس😅

😂😂ولی کلاس ب این چیزا نیستا