2777
2789
عنوان

امروز تو مهد کودک دخترم از پله ها افتاده بود نتونستم برم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 53 پست
حالا شما علنا همون کلمه سختی خیلی رفته تو مغزت!؟ من همه این رفتارام طبق رفتارای مشاور کودکان بود

تو مغز دخترت رفته 

اگه بنظرت حرف کوچیکیه که وای به حال دانش آموزات

شما کجای زندگی منی که حرفات مهم باشه برای من

بازم شعار، شل کن عزیزمنم شاغلم یه مسئولیت مهم دارم اونم با دوتا بچه

شعار چیه 😐😐😐😐 خداوکیلی شعار چیه ؟؟؟ 

بلایی سر اون ۳۴ تا بچه بیاد من مسئولم واقعا متوجه نیستید ؟ خدای من 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مغز دخترت رفته اگه بنظرت حرف کوچیکیه که وای به حال دانش آموزاتشما کجای زندگی منی که حرفات مهم باش ...

نرفته من مطمئنم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

حق میدم نمیشد ول کنی کلاس رو.. ولی با این حرفا فقط باعث میشی بچه وقتی بزرگ میشه عقده بشه روی دلش گری ...

نه گریه رو که اوکیه 

می‌گفت خیلی میترسم و اینا 

نباید انقدر بترسه که

جون عزیزه دیگه، حالا هر چی بوده گذشته 

من واسه شیفت های کرونا ساعت ها وایمیسادم نه شب میرسیدم خونه بچه هام سه ساله و نه ساله بودن 

چیشد؟ بعد کرونا مدیران و وزیران تقدیر شدن و. مدال گرفتن حیف وافعا حیف ما کردیم شما جوونتر ها نکنید

گاهی بچه ها تمارض میکنن توجه میخان تایمی ک خونه هستی سیراب اش کن کار خونه رو ول کن

همین کارو میکنم من با مشاور در ارتباطم

چه بلایی؟ مگه فقط شما پرسنل اونجایی

خب کسی نبود سر کلاس باشه 

اون روز یکی از بچه ها زده بود تو گوش تون یکی