2777
2789

مدل گوشی شوهرم a54 هست میخوام سطل زباله پیام هاشو بیارم نمیشه...دقت کنید پیام ها نه عکس ها ...بعد یه روز دیدم تو اینستا به یه خانومی برای آنلاین شاپ پیام داده بود(طوری که خودش میگفت ویس داده بود حذف کرده بود دایرکتشو)چطوری برم تو زیر پوشه ها ویس های اینستاگرام رو بیارم بالا؟این کار شدنیه؟

اگه زرنگ باشه پاک کرده..برو از مدیریت فایل اینستا رو باز کن شاید اونجا چیزی بتونی پیدا کنی..

برا پیام ها هم سطل زباله نداره فقط گالری داره..مخاطبین هم داره..میتونی تو قسمت ضبط صدا هم بگردی اونجا هم سطل زباله داره

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه زرنگ باشه پاک کرده..برو از مدیریت فایل اینستا رو باز کن شاید اونجا چیزی بتونی پیدا کنی..برا پیام ...

هیچ کدوم چیزی نبود دیدی اینستا ویس داده دایرکت رو پاک کرده میخوام ببینم میتونم ویس های اون پیوی رو گیر بیارم