2777
2789
عنوان

کی ازین ویروس جدیدا گرفته

91 بازدید | 13 پست

عفونت و قرمزی چشم اصلا بزور چشام و باز میکنم صبح که از خواب بیدار میشم پر از چرکه سوزش گلو و چرک خونی و سر درد و بی اشتهایی و اسهال دکتر نرفتم دوروز سرماخوردگی و سفکسیم خوردم و خوب شدم اما این چشمم هنوز قرمزه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

حتما دوره سفسیکم رو کامل کن و گرنه برمیگرده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما دوره سفسیکم رو کامل کن و گرنه برمیگرده

دارم مبخورم ولی این هنوز قرمزه و سوزش داره ولی دیگه چرک پس نمیده

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

منننننتاره حامله هم هستم دارو نمیتونم درست بخورم، یک هفتهههه ست شدیدددد مریضم و بهتر هم نمیشه خسته ش ...

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته ولی شما شراطت حساسه چرا نرفتی دکتر

چرا خودسر آنتی بیوتیک میخورین خدایا!!!خب برای چی دکتر نرفتی؟

اون در روز اول واقعا نمیتونستم از شدت ضعف و بی حالی بلند بشم بعد دو روزم که خوب شدم فقط این قرمزی و سوزش چشم راست مونده

رفتم ولی دارو ندادن بهم😫

واقعا برو اوراژانس بیمارستان بخدا من الان اینجا سوزش چشمم و فراموش کردم نگران تو شدم

من گرفتم خوب شدم دیگع باید بری دکتر

منم خوب شدم فقط سوزش و قرمزی چشم موندا

واقعا برو اوراژانس بیمارستان بخدا من الان اینجا سوزش چشمم و فراموش کردم نگران تو شدم

عزیزدلم مرسی، سینوزیتم عفونت شدید کرده سبک هم نمیشه..اره دیگ اگ خوب نشه باید برم بیمارستان

عزیزدلم مرسی، سینوزیتم عفونت شدید کرده سبک هم نمیشه..اره دیگ اگ خوب نشه باید برم بیمارستان

حتما برو امیدوارم خوب بشی و نی نی تم صحیح و سالم بیاد بغلت گلم❤️🥰