2777
2789
عنوان

دو دلم برای آوردن بچه دوم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست
من دوتا شیر ب شیر دارم فاصلشون یکساله هم خوبه هم بدهاولش خیلی اذیت ولی بعدش راحت حسودی اصلا نفهمیدن ...

خودمم همین فکرو میکنم دوست دارم باهم همبازی باشن و رفیق

فقط توصیه میکنم اگه بچه بعدی رو میخوای بیاری زودتر بیار فاصله که میقته بارداری هم دیرتر اتفاق میفته ...

من اولی هم تنبلی تخمدان داشتم با دارو وآمپول بارادر شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب بچه من شیرخشکی به شدت وابسته شبا خیلی میخوره تا صبح دو بار پوشک عوض میکنم موندم چجور از پوشک ...

اول از شیر بگیر بعد پوشک 

حتما بین شیر گرفتن و پوشک گرفتن باید ۳ ماه فاصله بیفته

چند سال پیش ؟ الان بعد کرونا نمیدونم چرا بارداری ها انقدر سخت شده من اطرافم پره از کسایی که یکی دوسا ...

بعد ۱۳ سال الان پسرم ۱۴ و دخترم ۱ سالشه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
بعد ۱۳ سال الان پسرم ۱۴ و دخترم ۱ سالشه

الحمدلله به سلامتی و دل خوش ان شالله عزیزم ،من تو دور و بریام چند نفر رو میشناسم که مثل خودم ۲ سال بعضیام ۳ سال میشه تو اقدامن متاسفانه باردار نشدن ،یه مقداری که بررسی کردم دیدم مشترکا پزشکا رو اثار کرونا نظر دارن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
الحمدلله به سلامتی و دل خوش ان شالله عزیزم ،من تو دور و بریام چند نفر رو میشناسم که مثل خودم ۲ سال ب ...

فدات مهربون . 

اره خب کرونا لعنتی خیلی تاثیر گذاشت . 

ایشالله که هر چی خیره براتون پیش بیاد 😍

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
الحمدلله به سلامتی و دل خوش ان شالله عزیزم ،من تو دور و بریام چند نفر رو میشناسم که مثل خودم ۲ سال ب ...

پسرم و که آوردم دیگه قصد بچه دار شدن نداشتم ولی یهو بعد ۱۳ سال تصمیم گرفتیم بیاریم که با دومین اقدام باردار شدم . 

فکر کنم تنها جایی که خدا بهم حال داده همین بارداری راحته . شکم اولمم فقط با یه بار اقدام باردار شدم . انشالله شما هم زود خبرهای خوب بدین . 

پسرم و که آوردم دیگه قصد بچه دار شدن نداشتم ولی یهو بعد ۱۳ سال تصمیم گرفتیم بیاریم که با دومین اقدام ...

فدات بشم ،ان شالله با دعای شما عزیز دل🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم