2777
2789
عنوان

دو دلم برای آوردن بچه دوم😥

136 بازدید | 24 پست

سلام پسرم الان ۲سال و نیمشه و دوماهه از پوشک گرفتمش 

از یه طرف نمیخوام فاصله سنی بچه هام زیاد بشه از یه طرف خسته ام و بچم هنوز اذیتم میکنه

البته خیلی تنهاس و فکر میکنه من باید پا به پاش باهاش بازی کنم

شما تجربه ای دارید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد ۱۳ سال دومی رو آوردم.  خب اولی خیلی کمکمه.  و اینکه خودم خیلی خوشحالم اصلا حس و حال عجیبی تو زندگیمون اومده 😍

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

من دوتا شیر ب شیر دارم فاصلشون یکساله هم خوبه هم بده

اولش خیلی اذیت ولی بعدش راحت 

حسودی اصلا نفهمیدن چیه چون چشم باز کردن تو یه خونه بودن جفتشون

از یه لحاظ الان راحتم دنبال کلاس و تفریح و عمل زیبایی ولی قبلش همه چی قاطی بود 

الان مهمونی راحت میرم ولی چندسال تو کرونا جایی نرفتم 

فقط توصیه میکنم اگه بچه بعدی رو میخوای بیاری زودتر بیار فاصله که میقته بارداری هم دیرتر اتفاق میفته من ۴ سال صبر کردم برای سومی ،الان دوساله اقدامیم و متاسفانه باردار نشدم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

در هر صورت چالش های خودش رو داره تو هر تایمی که باشه هیچ فرقی نداره

فقط خوبی الان اینه که هنوز تو بچه داری هستی و از فازش بیرون نیومدی 

الان من ۸ سال اختلاف دارن کلا یادم رفته بچه داری چجوری بود و کم کم چهار سال از زندگی واسه بزرگ کردن بچه دوم و مستقل شدنش از بین میره ولی شما بچه اول و دوم باهم مخلوط میشن یهو بزرگ میشن و راحت میشی و تایمت واسه خودت میشه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط توصیه میکنم اگه بچه بعدی رو میخوای بیاری زودتر بیار فاصله که میقته بارداری هم دیرتر اتفاق میفته ...

من بعد ۱۳ سال با دومین اقدام باردار شدم بستگی به بدن داره 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من بعد ۱۳ سال با دومین اقدام باردار شدم بستگی به بدن داره

چند سال پیش ؟ الان بعد کرونا نمیدونم چرا بارداری ها انقدر سخت شده من اطرافم پره از کسایی که یکی دوساله اقداپن و نمیشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من بعد ۱۳ سال دومی رو آوردم. خب اولی خیلی کمکمه. و اینکه خودم خیلی خوشحالم اصلا حس و حال عجیبی تو ...

من با خواهر بزرگم ۲ سال فاصبه دارم با خواهر کوچکم ۱۰ سال

الان فکر میکنم چه روزای خوبی با خواهر بزرگم داشتم اما اصلا خواهر کوچیکم حساب نمیکردیم خیلی تنها بزرگ شد 

2810