2777
2789
عنوان

موقع زایمان داد زدید جیغ کشیدید 😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 81 پست
نکشیدم. یه ماه طول کشید تا بیوفتن. الان ۴۰ روزه زایمان کردم هنوز گاهی تیر میکشن

من زایمان طبیعی دوست دارم ولی دیسک کمر دارم نمیدونم این ریسکو بکنم یا نه دکترم گفت هر کدوم بخواب ممکنه برات🫤

آخی 😁😁😁😁من برا بچه ی اولم نزدیک 10 ساعت یه بند درد کشیدمنزدیک چهار کیلو بود به زور دنیا اومد

منم همون حدود بود 

وای چه بچه تپلویی😁من دخترم ۲۷۰۰ بود 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای لامصب خیلی سختهبعضیا چجوری دلشون میاد اینجوری رفتار کننتازه من خواهرم قبل زایمان پول داده بود که ...

من مردم و زنده شدم واقعا خیلی اذیت شدم خیلی دولتی واقعا قتلگاهه

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
خدا ازشون نگذرهه یجوری رفتار میکنن که انگار نه انگار جلوشون داری جون میدی

اره بعد میگفتن چرا داد و بیدار می‌کنی جیغ نزن

اگه قصد بعدی دارین به نظرم باز خصوصی بهتره حداقل یه کم مراعات میکنن راسی شما ماما همراه نداشتی؟

نه نداشتم اوضاع مالی مون خوب نبود🥹

منم همون حدود بود وای چه بچه تپلویی😁من دخترم ۲۷۰۰ بود

😁😁😁 آره تـپلی بود 

عزیزم گل دختر🌹

بچه دومم وزنش زیر 3 کیلو بود زود دنیا اومد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

😁😁😁 آره تـپلی بود عزیزم گل دختر🌹بچه دومم وزنش زیر 3 کیلو بود زود دنیا اومد

امیدوارم در پناه خداوند و زیر سایه پدر و مادرشون به سعادت برسن💘

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

امیدوارم در پناه خداوند و زیر سایه پدر و مادرشون به سعادت برسن💘

ممنونم عزیزم

شاد و بر قرارباشید♥♥

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

آخی 😁😁😁😁من برا بچه ی اولم نزدیک 10 ساعت یه بند درد کشیدمنزدیک چهار کیلو بود به زور دنیا اومد

ماشالا ۴ کیلو ،معلومه زایمان سختی داشتین ،من دخترم ۲۸۰۰ بود ولی باز نتونستم طبیعی زایمان کنم از ۷ صبح تا ۱۲ درد کشیدم بعدش سزارین شدم

2810