من موقع دردا صدام در نیومد ولی لحظه ی آخر موقع زور زدن و اومدن بچه حیفی کشیدم که اصلا کنترلش دست خودم نبود 🤣🥲 مامانم و مادر شوهرم شنیده بودن ولی شوهرم اونجا نبود بشنوه ببینه. چی کشیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دولتی من واسه خواهرم رفتم به بنده خدا نکرده بودن یه لیوان آب بدن همونجوری رو تخت گفته بودن پایین نیا
به من آب نمیدادن دیگه دست یه پرستارم گرفتم گفتم تروخدا یکم آب بده گلوم و لیام خشگن دیگه داشتم از تشنگی میمردم که نیاورد گفتم تروخدا یه دستمال خیس کن حداقل دور دهنمو خیس کنم یه باند خیس کرد آورد برام بازم خوب بود ذهنم و لبم خشک میشد با باند میزدم به زبونم بخدا بغض کردم میخوام گریه کنم یادم افتاد
انقدر درد کشیده بودم با وجود اینکه عمیقا از تولد فرزندم خوشحال بودم ولی توی همون بیمارستان از همسرم با گریه قول گرفتم که دیگه بچه دار نشم😂😂
ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه
اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.