2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برای مادرش طلا بخره برای شما شال

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 157 پست
چشم😅ولی جدی عزیزم وقتی استارتر ناراحته مشخصه که ادکلن ۸تومنی دریافت نکرده شال هم خداییش من یک میلیو ...

والا من خودم اهل شال پوشیدن اصلا نیستم شاید کلا دو سه تا شال بیشتر نداشته باشم....بعد مدتها با دوست دانشگاهم تهران بودیم از میرداماد نزدیک خوابگاه سابقمون شال خریدم اونم بعد یکبار پوشیدن دادم خواهرم چون خوشش اومد

اما ادکلن واقعااااااااا گرونه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
ارهه منم به همین فکر کردمچون اوناهم فهمبدن پنهان کاری بوده که تشکرنکردن دیگه فقط خانومش رو کوچیک کرد ...

الان میگه ببین این عروس چه بلوایی می‌کنه که پسرم گفته نگم.بدبخت عروسا بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خر پارسال ۴۵۰کارت هدیه دادم از اونجا که عاشق گلدون طبیعی هست ۳۰۰هم یه سانسوریا با گلدون شیک خریدی ...

منم دلم نیست براشون کادو بخرم 

ولی باز به احترام شوهرم میگیرم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یعنی به عنوان کادو شیرینی میبرید؟

نه اصلاً نمیبریم کادو میگیریم 

شوهرم دوست داره شیرینی بگیره من نمیذارم 

وقتی مادرش قند داره 

پدرش قند داره 

مادرش دهن کج میکنه 

هی غر میزنه به بابا هم میگه نخور قند داری 

خب چرا بگیریم 

اگه خودمون میخوایم بخوریم خونه خودمون میخوریم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میتونه برابر باشه میتونه بیشتر باشه....ادکلن مارک والا قیمتش از طلای ده تومنی خیلی بیشترهشما ها شمشی ...

شمشیر از رو بستن نیست... ادکلن از ۲۰۰ هزار تومن داریم... مطمئن باش اگه ادکلن ده میلیونی خریده بود دیگه از زنش پنهون نمیکرد که برای مامانش طلا خریده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
فردای همون روز گل گلدون رو ریخته بود بیرون که دعا آورده برام حتما.اخرم خشکش کرد گلدون خالی تو بالکن ...

ولش کن فدای سرت 

ولی اینکه یه گل سبز رو خشک کرد گناه کرده و باید جواب خدا رو بده 

نه اصلاً نمیبریم کادو میگیریم شوهرم دوست داره شیرینی بگیره من نمیذارم وقتی مادرش قند داره پدرش قند د ...

منم دلم نیست چون هیچ مادری در حق نه من نه شوهرم کرده ولی دل لا مصبم رضا نمیده

منم دلم نیست چون هیچ مادری در حق نه من نه شوهرم کرده ولی دل لا مصبم رضا نمیده

تو بخاطر شوهرت بکن 

بخاطر دل شوهرت 

بخاطر ارامش خودت 

بقیشو بسپر دست خدا

مادرش هست عزیزم ناراحت نمیشم افتخار کن به شوهرت که به مادرش ارزش قائل هست کسی که پدر ومادر خودش رو ن ...

این پست رو ک خوندم از حرص جیغ زدم. واقعی میگی؟

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
والا من خودم اهل شال پوشیدن اصلا نیستم شاید کلا دو سه تا شال بیشتر نداشته باشم....بعد مدتها با دوست ...

ادکلن هم فیکش ارزونه 

اورجینال خب قطعا گرونه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810