2777
2789
عنوان

چی بخورم زایمانم شروع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 65 پست
اره ذیگه عزیزم منم بخاطر همین امپول فشار نمیخوام بمونه هفته ۴۱من هزاران بار مردم سر زایمان

ولی بشین کف زمین.کف پاهاتو بهم بچسبون تاثیر داره.روزی چندبار برو زیر دوش آب گرم کمرتو بچرخون حالت قر دادن

این هفته میرم میگیرم از چند جا پرسیدم نداشتن فکر کنم خیابان ورزش داره

اره عزیزم خیابون ورزش دیدم منم ، وسایل ورزشیا دارن اکثرا

ایشالا تاثیر داشته باشه براتون 😍

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی قشنگم❤️ایشالا هر چه زودتر و به راحتی نی نی تونو بدنیا بیارین😍منم دو بار هرکار کردم س،،،قط ن ...

قربونت برم عزیزمممم♥️♥️

اره اهل ارومیه ام

بیمارستان شفا گند زده ...دکترم میگه چون رتبه ی اول اورده الان هر قیمتی که دلشون بخواد میگن 

من رفتم پرسیدم هزینه ی طبیعی با اپیدورال چنده 

گفت که ۸۵۰۰ هزینه طبیعی و ۱۲ تومن اپیدورال

فکر کن تهران با ۳ تومن اپیدورال میکنن شهر ما ۱۲ تومن😂😂🤦

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
ولی بشین کف زمین.کف پاهاتو بهم بچسبون تاثیر داره.روزی چندبار برو زیر دوش آب گرم کمرتو بچرخون حالت قر ...

چشم,😍😍

اره عزیزم خیابون ورزش دیدم منم ، وسایل ورزشیا دارن اکثراایشالا تاثیر داشته باشه براتون 😍

ممنونم عزیزم شما میخوای سز کنی؟

هفته ی چندی

قربونت برم عزیزمممم♥️♥️اره اهل ارومیه امبیمارستان شفا گند زده ...دکترم میگه چون رتبه ی اول اورده الا ...

وااااقعا چخبرهههه😩😕۱۲ زایمان طبیعی‌

من سزارین رو دیروز پرسیدم گفتن ۲۰ تومن 

حالا توکل بخدا

من سزارین اولم شفا بود سه سال پیش ۸ تومن 

شاید این بار بیمارستان دیگه برم دودلم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
ممنونم عزیزم شما میخوای سز کنی؟هفته ی چندی

نه عشقم من تازه میخوام اقدام کنم😅😅

ولی این ماه میخوام بیمه تکمیلی کنم که شامل سزارینم بشه

وااااقعا چخبرهههه😩😕۱۲ زایمان طبیعی‌من سزارین رو دیروز پرسیدم گفتن ۲۰ تومن حالا توکل بخدامن سزارین ...

میگن از همه بهتر آذربایجانه عزیزم 

اره بخدا هزینه طبیعی با اپیدوال رو‌ ۲۰ تومن گفتن!

نه عشقم من تازه میخوام اقدام کنم😅😅ولی این ماه میخوام بیمه تکمیلی کنم که شامل سزارینم بشه

ای زرنگ😂😂😂♥️اولین بچته؟

میگن از همه بهتر آذربایجانه عزیزم اره بخدا هزینه طبیعی با اپیدوال رو‌ ۲۰ تومن گفتن!

اره منم شنیدم آذربایجان بهتره 

واقعا چراااا🥶😩

شما میخوای کجا انجام بدی؟ دکترت کیه؟ 

چشمت بی بلا انشالله نینیت بسلامتی دنیا بیاد.برای منم دعا کن هفته ۱۸هستم این دوران بسلامتی برام بگذره

ان شالله برات به راحت ترین و بهترین حالت ممکن بگذره و‌بسلامتی نینیت رو‌بغل بگیری عزیزم😍😍🫂

ای زرنگ😂😂😂♥️اولین بچته؟

😅😅😅

نه عشقم بچه دوممه 

دیگه کارکشته شدم😂

اره منم شنیدم آذربایجان بهتره واقعا چراااا🥶😩شما میخوای کجا انجام بدی؟ دکترت کیه؟

دکترم ثریا صادقیه 

خیابان حسنی کنار ژابیز

ایشون میلاد رو‌پیشنهاد دادن نمیدونم‌ خیلی دوددلم عزیزم 

یکی میگه خوبه یکی میگه بده 

یکی میگه زایمان در اب هم داره و‌مجهزه 

یکی میگه اوضاع پرسنلش افتضاحه

2810