2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 126 پست
چقدر طول میکشه؟

از دی جی جت بخر معمولا ۴۵ دقیقه یا کمتر طول میکشه 

اکالا هم خوبه ۱ ساعته میاره ارسال رایگان هم داره

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیلیکونی بود دیگه

اها اخه پلاستیکی یا ضدعفونی نشده حساسیت میاره. چه بد 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
الان پری هستی و اعصابت ضعیفه.. این همه کاربر بهت میگن عادیه.. تو هنوزم میگی عقب مونده .. نفس عمیق بک ...

😂😂😂😂😂😂😂 

وای خیلی خندیدم به پستت مرسی.اره اعصاب که ندارم شوهرمم درکم نکرد 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

شوهرتون عقب افتاده نیست کمرو هست 

شما به جای اینکه به اون بگی عقب افتاده خودت به روز باش از اسنپ یا اکالا سفارش بده سریع برات میارن

اکالا که ارسالش رایگان هم هست.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

میره ولی یکم سختشه اکثرا میگه خودت بگیر🤪

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
کاپ بذار من سالهاست نواربهداشتی نمیخرم دیگه

یه سوال،وقتی دراز میکشی محتوایی داخل کاپ دوباره برمیگرده به رحم؟ 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

قبلنا میخرید 

اما الان دیگه خودم انلاین خرید میکنم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810