2777
2789
چند سال دستت بود اینجور سد

دوسالم‌ نشد دفعه اول بردمش بادستگاه روشنش کرد گفت دفعه ی دیگه اینجوری بشه بایدبیاری هاردشو عوض کنی دیگه گذاشتمش کنار هنوزم خاموشه روشن میکنی رو آرمش وایمیسه

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا پوکو😂😂گوشی قبلی من بود ماهی یبار خراب میشد۲برابر پول خودش خرج تعمیر کردم😂😂چه گوشی آشغالی ...

واقعا گوشیه بدیه مال منم چند بار خراب شده شوهرم میگه عکس و فیلمارو انتقال بده لپتاپ یه روز خراب شد از بین نرن ولی هنوز نریختم میترسم به روز خاموش شه دیگه روشن نشه 😂 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
احتمالا مشکل نرم افزاریه.اول تمومی فایل های مهم گوشیتون رو بریزین تو یه گوشی دیگه یا فلش بعد گوشی رو ...

ممکنه از فی لتر شکن زیادی هم باشه یا برنامه های رو تو گوشی مخفی کردم ممکنه از اون باشه

واقعا گوشیه بدیه مال منم چند بار خراب شده شوهرم میگه عکس و فیلمارو انتقال بده لپتاپ یه روز خراب شد ا ...

آنوقت این خاموش روشن نکنه نشونه ی هس برا اینکه گوشیم داره میسوزه .هیچ ضربه آیی وارد نشده بش خب حدود3ساله دارمش