2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من استرس داشتم و سرما خوردم میگن تاثیر داره تو ضربان قلبنرمال باشه باز اره میشه گفت

نگران نباش دفعات بعد کم میشه 

مال من بیشتر حالت هام بود حتی تست جوش شیرین وادرار هم دختر بود اما امینوسنتز گفت پسره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

[QUOTE=361727869]نگران نباش دفعات بعد کم میشه مال من بیشتر حالت هام بود حتی تست جوش شیرین وادرار هم ...

اره مشکوک به سندرم داون بود ازمایش دادم منفی شد اما جنسیت را گفتن پسره

آمینو چرا تستشو مبدن

من غربالگری که رفتم سونو خوب بود ازمایش مشکوک رفتم امینو سنتز

ببشتر خانم هایی که سنشون بالاتره می فرستند اما توبقیه هم ممکنه پیش بیاد اکثرا هم جوابش خوب درمیاد

۲۵۰استرس نداشته باش بزار نرمال نشون بده همه چیومن استرس داشتم ضربان قلب بچم زیاد میزد البته سرما خور ...

😂😂 ربطی نداره عزیزم صربان قلب جنین اوایل بالای ۲۰۰ میزنه هرچقدر دستگاه سونو قویتر باشه عددی که نشون میده بالاتره هرچقدر سن بارداری بیشتر شه قلب جنین نزدیکتر به قلب مادر میشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه