2777
2789
عنوان

رشته پرستاری یا آموزش ابتدایی

83 بازدید | 22 پست

سلام خانوما 

من لیسانس معماری و دیپلم انسانی دارم 

لیسانس معماری به درد نخورد اصلا و الان تصمیم به تغییر رشته دارم 

به نظر شما کنکور بدم و پرستاری بخونم یا لیسانس معماری رو با آموزش ابتدایی تطبیق بدم؟

آینده شغلی کدوم بهتر هست؟

خودم تصمیم به پرستاری داشتم چون قطعا بازار کار هست اما ابتدایی باید منتظر آزمون بود 

اما الان دیدم خیلی ها از پرستاری گله دارن و دو دل شدم 

خواهش میکنم کسی اگر تجربه داره صادقانه در اختیارم قرار بده

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

بشین واسه ازمون بخون اموزگار شو همین دبیر ابتداییه یا واسه کنکور بخون پرستار شو

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بشین واسه ازمون بخون اموزگار شو همین دبیر ابتداییه یا واسه کنکور بخون پرستار شو

😐😐😐😐

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐

حرف عجیب غریبی زدم؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
حرف عجیب غریبی زدم؟

آخه من میگم کدومو برم شما میگی یا اینو برو یا اونو

خب خودش گفت همین تصمیم رو دارم

گفت رشتمو معادل سازی کنم من میگم چرا از اول بخونی؟

ازمون استخدامی ماده ۲۸ با همین رشته میتونی شرکت کنی😐

احتمالا سنشم به فرهنگیان نمیخوره که یا باید برا ازمون تلاش کنه یا کنکور😐 در امدشونم در یه حده تقریبا مونده به دوست داشتن شغل

پرستاری شیفت داره سخته.. ولی معلمی راحتتره ببین با کدوم اوکی هستی... من باشم معلمی

ممنون عزیزم 

آخه من میگم کدومو برم شما میگی یا اینو برو یا اونو

نه ببین کامنت بالا توضیح دادم میگم لازم نیست رشتتو معادلش کنی

درامدشونم تقریبا یکیه

باید خودت انتخاب کنی کدوم سختو دلت میخواد من خودم معلمیو خیلی ترجیح میدم به پرستاری

گفت رشتمو معادل سازی کنم من میگم چرا از اول بخونی؟ازمون استخدامی ماده ۲۸ با همین رشته میتونی شرکت کن ...

اره درسته اما رشته معماری آموزش پرورش کم میگی ه یا هروقت میگی ه آنقدر ظرفیت کمه براش و متقاضی بالاست که شانس قبولی خیلی خیلی کمه

اره درسته اما رشته معماری آموزش پرورش کم میگی ه یا هروقت میگی ه آنقدر ظرفیت کمه براش و متقاضی بالاست ...

برای اموزگاری نمیتونی شرکت کنی؟

انصافا چهار سال درس خوندن اخه خیلی سخته🥲

2810