2777
2789
عنوان

اون تاپیک ک گفته باور نمیکنم میلیاردرا پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثال زدم بعد اون دوستم اگر ۳۰ جفت میخرید همشون برنددد یعنی هرجفتش ۱۰ ۱۵ میلیون بود

آره اونجوری زیاده 

منم امسال یه کفش خریدم با باربری شد 6

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

من پولدار اطرافم زیاده ولی برعکس خیلی حساب شده تر خرج میکنن!ممکنه ده میلیارد و بیشتر سالیانه پول بده ...

من پولدار دیدم که لارج باشه. مثلا هر دفعه بقیه رو غذاهای خوب مهمون کنه یا کلید ویلاشو بده بقیه. ولی پولدار دیدم حتی حاضر نیست اسنپ بگیره با اتوبوس اینور اونور میره. طبع آدمه که چجور بپسنده

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

۲۰۰ میلیون

آها میشه این مقدار. مثلا یه دست کیف و کفش مارک و یه پالتو مارک و شلوار بخره از 200 تومن رد میشه. لوازم آرایش مارک الان یه رژ سی چهل میلیونه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

اسراف کاری خوب نیست

چه خبره 200 پول تو جیبی

اینا قدر چیزی و نمیدونن

میشناسم وضعشون عالیییییی ولی همه چیزشون از رو برنامه اس اینا رو گفتم که فکر نکنید ولخرجی خوبه و با کلاسی میاره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

آها میشه این مقدار. مثلا یه دست کیف و کفش مارک و یه پالتو مارک و شلوار بخره از 200 تومن رد میشه. لوا ...

رژ چهل میلیونی به من‌نشان بده؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عزیزم کسی ک کارخونه داره با اسنپ نمیره بیاد که کمه کم یه چینی زیرپاشه😂😂

پول تو جیبی بیشتر حالت زیر 18 سال داره. برای بزرگتر مثلا ماهانه میگن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
آها میشه این مقدار. مثلا یه دست کیف و کفش مارک و یه پالتو مارک و شلوار بخره از 200 تومن رد میشه. لوا ...

اره دیگ مرفه بی دردن😁 خدا بیشتر بهشون بده 

یهو میبینی یه کیفشون فقط ۱۰۰ میلیون پولشه

من ماهی ۴ تا رویال و دو کیلو ارزن و تخم کتون و دو بسته کی کی و میگو و ماهی خشک میخرم‌ میشه ۲۵ تومن 

اما واسه خودم فقط پول بنزین و گاهی یه چیزی خوشم بیاد بخرم یه تومن هم نمیشه 🤣🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسراف کاری خوب نیستچه خبره 200 پول تو جیبیاینا قدر چیزی و نمیدوننمیشناسم وضعشون عالیییییی ولی همه چی ...

این کسایی که من میشناسم 

یه پاشون اینجاس یه پاشون اروپا 

دو ماهی ی مسافرت اروپا میرن اسن طوری پول خرج میکنن

2810