2777
2789
عنوان

اگه دخترتون 4 میلیون خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمی‌پسندم دختر جاریم

تا یک سال پول تو جیبی را قطع میکنم .اسراف حرامه باید حتی اگر پادشاه هم باشم بچه ام درست تربیت کنم تا اینده ش خراب نشه .بچه های خودتون را مراقب باش با دختر عموش زیاد نگردند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
داشته باشه ادم اوکیه اما نداشته باشه زوره

داشتن هم اسرافه ..من نمیگم نخره.الان دختر خالم چند تا لباس میخره .مامانش براش میدوزه .وقتی یک دوبار پوشید میده به یک خانواده مستمند .اسراف نشه .چون خاله ام خیاطی دوست داره .واسه افسردگی میدوزه .

اگر ۱۷ هست امسال سال کنکورشه دختر منم ۱۷ هست ولی از نظر من مشکل اصلی ارتباط با یک پسر هستش من که دیوونه میشم در این سن ،  در مورد اون پول هم وقتی این مقدار میگیره پس در نحوه خرج و مدیریت هم باید ازادی عمل داشته باشه و نباید بهش ایراد بگیرن  

با داشتن دوسن پسر برای یه دختر هفده ساله موافق نیستم

اگه دختری داشتم که اینکارو میکرد قطعا پول تو جیبیش قطع میشد تا یاد بگیر اون پولی که پدرو مادرش براش زحمت کشیدن رو برای پسر مردم خرج نکنه 

اینکارا ذوق کردن نداره جاریتون بجای اینکه از این کار دخترش کیف کن وبه همه اطلاع بده باید دخترش رو اگاه کن تا دخترش بفهمه تو این سن فکرو ذهنش فقط باید درس خوندن و پرورش مهارت هاش باشه 

اصولا مامانا میشن پنهانکار بچه هاشوننمیدونم چی درسته این راحتیه یا ترس از مادرمن هم دختر دارم هم پسر ...

خیلی بده پنهانکاری

زمانی دخترم دوست پسر داشته باشه حتما اول باباش رو در جریان میذارم

البته که سعی میکنم رابطه شون خوب باشه که خودش به پدرش قبل من بگه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
جوری تربیتش میکنم دخترمو که دوست پسر نخواد،مرد بخواد کسی که همدم و همسد بشه براش و بدونه اعتماد کردن ...

مادر نمیتونه .پدره که میتونه دوست پسر دخترش باشه .ولی اکثرا سرد رفتار میکنند

پسر من ۷ سالشه ۱۰ میلیون دلار و لیر داره ی قرونشم خرج نمیکنه🤦‍♀️

افرین بهش پسر من ۱۶ سالشه از همون سن که بود دلار و پوند و یورو جمع میکرد الان ۲۰۰۰ تا بیشتر داره یه قرون هم خرج نمیکنه . اول مهر ۲۰۰ هزار ت دادم بهش که تو جیبش باشه . فقط هر هفته اینو درمیارم شاوارشو میشورم میذارم سر جاش . کم کم له میشه ولی خرج نمیشه . اصلا این بچه انگار هیچی دلش نمیخواد . 

خیلی بده پنهانکاریزمانی دخترم دوست پسر داشته باشه حتما اول باباش رو در جریان میذارمالبته که سعی میکن ...

بابای بچه های من خیلی منطقی نیست

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....